Linyitin hiç şansı yok

Kayseri Erciyesspor galibiyeti ile moral bulan Konyasporda gözler Linyit maçına çevrildi. Kartalın tek düşüncesi rövanşı almak
Kayseri Erciyesspor galibiyeti ile moral bulan Konyaspor’da gözler Linyit maçına çevrildi. Kartal’ın tek düşüncesi rövanşı almak

Bank Asya 1. ligin 20. haftasında deplasmanda, TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak olan Konyaspor’da hazırlıklar puan umuduyla devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, önceki gün akşam saatlerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Selçuklu Belediyesi sentetik çim sahasında yaptıkları günün ikinci antrenmanında oldukça neşeli göründüler. Çalışmaya tedavisine devam edilen kaleci Ercüment Kafkasyalı katılmadı. Düz koşu ve toplu-topsuz yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, top tekniğine dayalı pas çalışması ve çift kale maç ile devam etti. Çift kale maç sırasında sakatlanan kaptan Erdinç Yavuz ve Serbay Yağız antrenmanı yarıda bıraktı. Çalışma açma-germe hareketleriyle sona erdi.
YOLCULUK CUMARTESİ GÜNÜ
Dün de öğle saatlerinde, teknik-taktik çalışması yapan Konyaspor’da hazırlıklar bugün de devam edecek ve takım büyük bir olasılıkla yarın Kütahya’ya gidecek.. Konyaspor kafilesi muhtemelen Kütahya’da Hilton otelinde konuklayacak. Takımla birlikte çalışmalara katılan Muhammet’in oynaması konusunda son kararı teknik adamlar verecek.. Ertuğrul’un ise bir kaz hafta daha takımdan ayrı kalacağı ileri sürüldü. Afrika ulusal kupasındı maçlarını tamamlayan Burkina Faso Milli takımında bulunan Kere’nin ise haftaya Konya’ya gelerek takıma katılacağı açıklandı.
19 MAÇTA 48 SARI, 3 KIRMIZI
Konyaspor, genç kadrosuna rağmen ligde kart sayısında ortalarda yer almakta.. Yeşili-beyazlılar; geride kalan 19 maçta toplam 48 sarı ve 3 kırmızı kart gördü..
İstatistiklere göre, ligin ilik yarısında oynanan 16 maçta 41 sarı ve 3 kırmızı kart gören Konyasporlu futbolculara ikinci yarıda oynanan 3 maçta ise 7 sarı kart aldılar.. Buna göre, Konyasporlu futbolcular Elazığ maçında 2, Kasımpaşa maçında 5 sarı kart görürken, Pazar günü içi sahada oynanan Erciyes maçında ise yeşil-beyazlı futbolculara sarı kart çıkmadı. Konyaspor’a, ligin başından buyana Erdinç (2) ve Hakan Aslantaş olmak üzere 3 kırmızı kart çıktı. Toplam 48 sarı kart gören Kartal’da Perez (2), Hakan, Serkan ve Recep ise bir’er kez sarı kart cezası nedeniyle takımda yer alamadılar.
KONYASPOR’A MORAL YEMEĞİ
Konyaspor’da futbolculara moral yemekleri bu hafta da sürüyor. Eski yöneticilerden, iş adamı Ali Fuat Çuhadar, önceki gün teknik heyet ve futbolcular ile personeli moral yemeğinde ağırladı. Havzan Etli ekmekte verilen ve oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemek sonrasında takım kaptanları Erdinç Yavuz ve Ertuğrul Arslan, ev sahibi Çuhadar’a Konyaspor’un formasını hediye ettiler.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri