Lider Çumra, Karapınar önünde

Amatör 1. Küme Süper Grup Futbol Ligine bugün oynanacak 18. hafta maçlarıyla devam edilecek

Amatör 1. Küme Süper Grup Futbol Ligi’ne bugün oynanacak 18. hafta maçlarıyla devam edilecek. İkinci sırada şampiyonluk mücadelesi veren Karapınar Belediyespor kendi sahasında lider Çatalhöyük Çumra Belediyespor’u konuk edecek. İki takım içinde zorlu geçecek olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Karapınar kazanıp, aradaki puan farkını 1’e indirmek istiyor. Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek zirvedeki avantajını korumayı hedefliyor. Tehlike hattının üstünde yer alan Cihanbeyli Belediyespor seyircisi önünde Selçukspor ile kritik bir karşılaşma oynayacak. Düşme hattındaki Bozkır Gençlerbirliği ise kendi sahasında Kadınhanı Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşmalar saat 13.30’da başlayacak. Cumhuriyet Stadı’nda oynanacak maçta da Muhasebe Gençler ile Kuluspor saat 12.00’de kozlarını paylaşacak. Yine aynı saatte oynanacak günün diğer maçında Stadspor ile Maliyespor 2 Nolu Saha’da karşı karşıya gelecekler.

Öte yandan Konya, bugün sporda hareketli bir Pazar günü geçirecek. Satranç Konya İl Yarışmaları, saat 10.00’da Satranç Salonu’nda yapılacak. Karate İl Birinciliği Müsabakaları, Atatürk Spor Salonu’nda saat 09.00’da yapılacak. Artistik Cimnastik Kulüplerarası İl Birinciliği Müsabakaları, Cimnastik Salonu’nda saat 10.00’da gerçekleştirilecek. Minikler ve Yıldızlar Nevruz Judo İl Birinciliği Müsabakaları, Saat 09.00’da Judo Salonu’nda yapılacak. Oryantiring’de 18 yaş altı ve 18 yaş üstü İl Birinciliği Müsabakaları saat 08.00’da Dutlukır Mevkii’nde start alacak. Kick Boks Siyah Kuşak 1. ve 2. Dan Sınavı ise saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Minik Erkekler Basketbol Ligi’nde ise bugün 6 karşılaşma yapılacak. Karşılaşmaların program ise şöyle: 11.00 Selçuklu Belediyespor B-Aymaz Koleji Minik Erkek 100. Yıl Spor Salonu, 12.15 Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü-Konevi Gençlik Minik Erkek 100. Yıl Spor Salonu, 13.30 Ulusoy-Pemspor Minik Erkek 100. Yıl Spor Salonu, 14.45 1912 Barospor-Selçuklu Belediyespor A Minik Erkek 100. Yıl Spor Salonu, 16.00 Genç Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü-Alınteri B Minik Erkek 100. Yıl Spor Salonu, 17.15 Konyagücü-Diltaşspor Minik Erkek 100. Yıl Spor Salonu.

2.KÜME HEYECANI NİSAN’DA BAŞLIYOR

Konya Amatör Küme 2011-2012 Futbol Sezonu 2.Küme grupları belirlendi ve müsabakalar 8 Nisan 2012 Pazar günü oynanmaya başlayacak. Gruplarında ilk sırayı alan takımlar 1.Kümeye yükselecekler. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan yapılan açıklamada katılan takımlar ve gruplar şu şekilde oluştu. A Grubu: Yunakspor, Ortaköy Belediyespor, Seyranspor, Ilgınspor, Yazla Belediyespor B Grubu: Ereğli Şeker, Ereğli Gençlik, Y.Emirgazi Belediyespor, Seydişehir Belediyespor, Tümosanspor, Negraspor C Grubu: Karacadağ Belediyespor, Gölyazı Belediyespor, Yeniceoba Belediyespor, Altınekinspor, Havzanspor ve Konya Hilalspor.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri