Lider bitirmek istiyoruz

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Ziraat Türkiye Kupasında gruptan lider çıkarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Kocaman finallere kadar gitmek istediklerini de sözlerine ekledi

Ziraat Türkiye Kupası G Grubunda 3. Maçında deplasmanda İnegölspor ile 1-1 beraber kalan Torku Konyaspor 7 puanla zirvedeki yerini korudu. Maç sonrası konuşan  Yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu Aykut Kocaman zor bir maçtan 1 puanla ayrılarak zirvedeki yerlerini koruduklarını ve gruptan lider olarak bir üst tura geçmek istediklerini söyledi.  

Kocaman, "Öncelikle kendilerine bu jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Maça gelince. Gerçekten güzel bir mücadele oldu. İki takımda maçı kazanmak için her şeyi yaptı. İnegölspor kendi sahasında oynamayı seyirci desteğiyle avantaja çevirmek istedi. Mükemmel bir seyirci vardı. Onu da söylemem gerekiyor. Büyük bir destekle puan almak, maçı kazanmak için her şeyi yaptılar. Biz de karşılık vermeye çalıştık. Açıkçası böyle bir maçtan sonra 1 puan kötü değil diye bakıyorum. Önce gruptan çıkmak istiyoruz. Tabiki grubu birinci bitirmek öncelikli hedefimiz. Bu maç o anlamda önemliydi. Kazanabilseydik çok büyük avantaj elde edecektik. Elde ettiğimiz avantajı devam ettirecektik. Aynı zamanda gruptan çıktıktan sonra finale kadar gitmek istiyoruz. İnegölspor taraftarının sevgisine, ilgisine gerçekten teşekkür ederim. Hem duygulandırdı hem gururlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum, İnegölspor’da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

MAÇ ÖNCESİ KOCAMANA SEVGİ GÖSTERİSİ

Ziraat Türkiye Kupası G Grubunda 3. Maçında deplasmanda İnegölspor ile 1-1 beraber kalan Torku Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman ev sahibi ekibi taraftarları tarafından çiçeklerle karşılandı.  Karşılaşma öncesi tribünlere çağırılan Aykut Kocaman’a çiçek takdim  edildi ve sevgi gösterilerinde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri