Levent Eriş: Çıkış yakalamak istiyoruz

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'un teknik direktörü Levent Eriş, bu deplasmandan başarılı sonuçla döneceklerine inandığını söyledi.

Eriş, yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ''Bu karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılarak artık ligde bir çıkış yakalamak istiyoruz'' dedi.

Üst sıralarda yer alan Bucaspor'un ligin güçlü takımlarından biri olduğunu anlatan Eriş, ''Rakibimizden çekinmiyoruz. Son oynadığımız Samsunspor karşılaşmasında oyuncularımız, iyi oyun ortaya koymaya başladıklarının işaretini vermeye başladı. Takımımız her geçen hafta daha iyiye gidiyor ve daha iyi oyun ortaya koyuyor'' diye konuştu.
Eriş, zorlu geçecek Bucaspor karşılaşmasını bir deplasman karşılaşması olarak görmediklerini ifade ederek, ''Ligde geriye kalan 7 karşılaşmanın 4'ünü üst sıralarda yer alan takımlarla oynayacağız. Bunlardan biri de Bucaspor. Bu karşılaşmadan mutlaka sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Bucaspor deplasmanından başarılı sonuçla döneceğimize inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.
Emrah Eren'in sakatlığının sürdüğünü de söyleyen Eriş, Eren ile kart cezalısı Şenol Demirci'nin Bucaspor karşılaşmasında formaya giyemeyeceğini sözlerine ekledi. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri