Leke Tutmayan Halı İle Satışlarını Katladı

Naksan Holding bünyesinde bulunan Atlas Halı, çay, kahve ve kola gibi lekeleri barındırmayan nano halı ile satışlarını ikiye katladı.

Naksan Holding bünyesinde bulunan Atlas Halı, çay, kahve ve kola gibi lekeleri barındırmayan nano halı ile satışlarını ikiye katladı.


Şirket, ürünün gördüğü ilgiye uyumlu üretimini 250 bin metrekareye çıkardı.


Atlas Halı Genel Müdürü Meriç Bebitoğlu, basınla iftar yemeğinde bir araya geldi. Teknede yapılan buluşmada nano halının çay, kahve, kola, vişne lekelerini tutmadığı deneyle ortaya koyuldu.
Nilüfer çiçeğinden ilham alınarak üretilen halı, sıvı itici gücü ile kir barındırmıyor; ışık kaynağından aldığı enerji ile de kendi kendini temizleyebiliyor; toksik gazları ve kokuları yok ediyor. İlave olarak bedende biriken statik elektriğin atılmasına imkân tanıyor.


Yeni ürüne dair açıklamalarda bulunan Meriç Bebitoğlu, Ar-Ge faaliyetlerinin ardından dünyaya önemli bir buluş armağan ettiklerini dile getirdi. Nano halıların dayanıklı olduğunu, renklerinin bir birine karışmadığını ifade eden Bebitoğlu, “Ürünümüz içerdiği formül ile yüzde 99,1 oranında bakteri ihtiva etmiyor. Ayrıca zararlı kimyasal maddeler içermediği için evin her alanında güvenle kullanılabiliyor.” dedi.

Satışlara da değinen Bebitoğlu, nano halının tüketiciden büyük ilgi gördüğünü aktardı. Ürünün gördüğü rağbete bağlı olarak Atlas Halı’nın satışlarını ikiye katladığını, üretimini 250 bin metrekareye çıkardığını bildirdi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri