"Lav Ailesi"ne vefa

Efsanelere Vefa Ödül Töreninde Torku Konyaspor bu hafta geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden merhum teknik direktör Tevfik Lav'ın eşi Vecihe Lav ve oğlu Can Lav konuk etti

Torku Konyaspor’da sezon başından itibaren uygulamaya konulan geçmiş yıllarda başkan, yönetici, teknik adam ve oyuncu olarak hizmet veren isimlerin hatırlanarak ödüllendirilmesini amaçlayan 'Efsanelere Vefa Ödül Töreni'nin bu hafta ki konukları merhum Teknik Direktör Tevfik Lav'ın eşi Vecihe Lav ve oğlu Can Lav oldu.

Konyaspor’da görev yaptığı sırada 4 Nisan 2004 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden merhum Teknik Direktör Tevfik Lav'ın eşi Vecihe Lav ve oğlu Can Lav, Kasımpaşa A.Ş. ile oynanan 32.hafta maçı öncesinde yapılan tören için Konya’ya geldi.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Maç öncesinde stadyum skorboardunda merhum teknik direktör Tevfik Lav ile ilgili hazırlanan klibi izlerken duygulanan ve birbirlerine sarılan Vecihe Lav ve oğlu Can'a, Kulüp Başkanı Ahmet Şan tarafından merhum Tevfik Lav'ın isminin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması ile kulüpde çalıştığı döneme ait olan fotoğraflardan oluşan bir albüm hediye edildi.

Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Ahmet Şan, geçirdiği trafik kazası sonucu 14 yıl önce aramızdan ayrılan merhum Teknik Direktör Tevfik Lav'ın Konyaspor’da kısa süre görev yapmasına rağmen derin izler bıraktığını belirterek, "Böyle durumlar her insana nasip olmaz. Hocamız kendini işine adayan, sosyal ve oldukça aktif bir insandı. Ama maalesef bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrıldı. Tevfik Lav isminin Konya açısından önemi büyük ve değeri oldukça fazladır. Böyle bir törenle eşini ve oğlunu sizlerle birlikte aramızda görmek bizleri son derece mutlu etti. Bir kez daha kendisine Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde görüş belirtti.

Eşinin yıllar önce görev yaptığı  Konyaspor tarafından böylesine anlamlı bir törenle onun anısına hediyeler almanın kendilerini oldukça duygulandırdığını belirten Vecihe Lav ise, emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri