Lagash'tan bir şube daha

Son yıllarda sayıları giderek artan ve Avrupa Birliği normlarına uygun olarak üretilen etsiz çiğ köfte markalarından biri olan Lagash Çiğ Köfte, Konya’da yeni bir şube daha açtı.

Son yıllarda sayıları giderek artan ve Avrupa Birliği normlarına uygun olarak üretilen etsiz çiğ köfte markalarından biri olan Lagash Çiğ Köfte, Konya’da yeni bir şube daha açtı. Türkiye’de etsiz çiğ köfteyi ilk üreten firmaların başında gelen Lagash Etsiz Çiğköfte, Konya'da şube sayısını artırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Kalfalar Mahallesi'nde açtıkları şubenin ardından halktan gelen talep doğrultusunda Dr. Ahmet Özcan Caddesi'nde yeni bir şube daha açtıklarını belirten Mehmet Koçak, “Tamamen geleneksel Türk ağız tadında üretilen ve kendine özgü aroması ile bütünleşen mamüllerimize, Konyalı hemşehrilerimizin gösterdiği ilgiden oldukça memnunuz. Gelecek zaman süreci içerisinde Konya’nın değişik yerlerine yeni şubeler açarak, hizmet ağımızı genişleteceğiz” dedi. Çiğ köftenin, sadece tadıyla bir lezzet şöleni değil, hazırlanışı ve sunuluşuyla da görsel bir şölen olduğuna dikkat çeken Koçak, etsiz çiğköfte ürünü ile Lagash'ın, hem gıda yönetmeliklerine ve standartlarına uygun bir altyapıda üretim gerçekleştirdiğini, hem de 5 yıldızlı üretim tesisleri ile kaliteden asla ödün vermeyen bir donanımla müşterilerine hizmet vererek sektördeki ilkesinin altını çizmeyi başarmış bir marka olduğunu söyledi. Öncelikli hedeflerinin müşteri memnuniyeti olduğunu kaydeden Koçak, kampanyalar hakkında şu bilgilere yer verdi: ''Müşterilerimiz her ayın 15'inde aldıkları miktarın yüzde 50'si kadarını bedava alabiliyor. Ayrıca Alo Paket Servisimiz de bulunmakta olup, müşterilermiz verdikleri siparişlerini kapıda kredi kartı ile de ödeyebilirler. Tüm bunların yanısıra Damacana Su satış ve servisimiz de bulunmaktadır.''

M. Ali NURULLAHOĞULLARI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri