Ladik'te İlçenin Sorunları Masaya Yatırıldı

Samsun'un Ladik ilçesinde kent yaşamının, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi ilçenin sorunlarının ele alınması için kurulan 'Kent Konseyi' ilk toplantısını yaptı. Ladik Belediyesi Çay Bahçesi’nde yapılan Ladik Kent...

Samsun'un Ladik ilçesinde kent yaşamının, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi ilçenin sorunlarının ele alınması için kurulan 'Kent Konseyi' ilk toplantısını yaptı.

Ladik Belediyesi Çay Bahçesi’nde yapılan Ladik Kent Konseyi Genel Kuruluna Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Ahmet Sulubey, İlçe Emniyet Müdürü Şahin Okyaz, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile Siyasi Parti Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları katıldı. Belediye Başkanı Selim Özbalcı, genel kurul üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, "Kent Konseyi Genel Kurulu açılış konuşmasında, kent konseyinin kanuni bir zorunluluk olmasından ziyade ilçemizin ihtiyaç ve sorunlarının geniş katılımlı bir platformda görüşülme ihtiyacından bahsederek ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun." temennisinde bulundu.

Genel Kurul üyelerinden söz alan Büyükkızoğlu Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahir Sancı, bu toplantının Ladik'in uzun zamandır ihtiyacı olan sorunların müşterek çözümüne katkı sağlaması temennisinde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Temsilcisi Himmet Tanaydın ise böyle bir toplantının yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlçemizin sorunlarının çözümüne ve ilçemizde birlik beraberliğe katkıda bulunması için atılan bu adımın devamının getirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için gerekli çabanın gösterilmesini arzu ediyorum." şeklinde konuştu.

Toplantıda gelecek dönemlerde ilçenin daha yaşanılabilir bir Ladik olması için el birliği ile hareket edilmesi kararlaştırıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri