KYK faizleri derhal silinmeli

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı KYK borçları ve çiftçilerin kredi borçlarını gündeme getirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, TBMM Genel Kurulda işsizlik sigortası ile ilgili Kanun Teklifinin tümü üzerine yaptığı konuşmada “sosyal medya, iş güvenliği uzmanları, maden ocakları çalışanları, KYK borçları ve çiftçilerin kredi borçları”nı gündeme getirmiştir.

Kalaycı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sosyal medya konusundaki Kanun Teklifi hızla görüşülüp yasalaşmalı. Sosyal medya karanlık bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür. Sosyal medya iftira sahnesi, ihanet ve isnat mecrası olmuş çıkmıştır. Ülkemizde sosyal medya konusunda kapsamlı bir yasal düzenlemeye acilen ihtiyaç bulunmakta olup, geç bile kalınmıştır. MHP ve Ak Parti milletvekilleri tarafından verilen 'İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' kısa sürede yasalaşmalıdır. Yine çiftçimizin tarımsal kredi borçları uygun şartlarda yapılandırılmalıdır. KYK kredi borçlarının yapılandırılmasına yönelik bir düzenleme yapılmalı. KYK kredi borçları konusunda da yapılandırma ve faizlerinin silinmesi yönünde yoğun talep bulunmaktadır. İş bulmakta güçlük çeken gençlerimizin bu talebine yönelik bir düzenleme de yapılmalıdır”

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri