Kuzu: Mültecileri Avrupa'ya yollarız

Burhan Kuzu, Türk vatandaşlarına vizesiz seyahat hakkıyla ilgili Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı ve AKP İstanbul Milletvekili Prof. Burhan Kuzu, Avrupa Birliği ile Türkiye arasında yapılan mülteci anlaşması çerçevesinde alınan Türk vatandaşlarına vizesiz seyahat hakkıyla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Avrupa Parlamentosu’nun  konuyu yarın görüşeceğini belirten Kuzu, Avrupa Parlamentosu, yarın Türk vatandaşlarına Avrupa yolunu vizesiz açacak raporu görüşecek.Yanlış bir karar verirse mültecileri göndeririz” ifadelerini kullandı. Kuzu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Avrupa önemli bir kararın eşiğinde. Türkiye’ye vizesiz giriş Hakkı'nı bu gün kararlaştıracak.Olumlu karar çıkarsa bu Avrupa'nın da yararına”

Avrupa Parlamentosu,yarın Türk Vatandaşlarına Avrupa yolunu vizesiz açacak raporu görüşecek.Yanlış bir karar verirse Mültecileri göndeririz!

Avrupa önemli bir kararın eşliğinde:Türkiye'ye vizesiz giriş Hakkı'nı bu gün kararlaştıracak.Olumlu karar çıkarsa bu Avrupa'nın da yararına.

Kuzu'nun Twitter hesabından yaptığı açıklamalar tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yahu şu 3 milyar Euro'yu verecekseniz verin artık" demişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da dün (10 Mayıs 2016) katıldığı TOBB 72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni’nde, "Yahu şu 3 milyar Euro'yu verecekseniz verin artık. Haziran ayına çekmek için 72 madde öne sürdüler. Bunlar yeni çıktı. 5 madde var ki, bu felaket. Terörle mücadele yasasını değiştireceksiniz dediler. Bizden proje istiyorlar; dalga mı geçiyorsunuz, biz işi çoktan bitirdik. Bize bu aklı verenler önce Avrupa'nın göbeğinde teröristlerin kurduğu çadıra niye müsaade ediyorlar buna cevap versinler. Bu hazirana çekme işi, süreci tıkama projesidir. Bunlar oldu oldu, olmadı biz yolumuza aynı şekilde devam ederiz. Bunların hepsinin çıkış yolları var.  Dik duracağız dik, eğilmeyeceğiz" demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri