Kuzey Irak'ta Polat Alemdar Sigara Markası Oldu(özel)

Arap dünyasında Murat Alemdar adıyla bilinen Kurtlar Vadisi dizinin ünlü oyuncusu Polat Alemdar, sigara markası oldu.

Arap dünyasında Murat Alemdar adıyla bilinen Kurtlar Vadisi dizinin ünlü oyuncusu Polat Alemdar, sigara markası oldu. Irak'ın kuzeyinde bulunan Erbil şehrinde tezgahlarda yer alan Murad Alemdar sigarası dizi takipçileri tarafından ilgi görüyor. Kurtlar Vadisi dizisi Arap dünyasında ve özellikle de Irak'ta çok seviliyor.
Cihan Haber Ajansı(Cihan) muhabiri Erbil'deki sigara toptancıları çarşısında Murad Alemdar sigaralarına olan ilgiyi araştırdı. Cihan'a konuşan pazar esnafı sigaranının satışı konusunda ikiyi ayrıldı. Pazarda Murad Alemdar marka sigaralarının büyük ilgi gördüğünü söyleyenlerin yanı sıra, ilgi görmediğini savunanlar da oldu. Bazı satıcılar, söz konusu marka sigaraların daha çok Erbil'de çalışan Türk vatandaşları tarafından satın alındığını ifade etti.

Ahmet Çawraş adlı toptancı, "Murad Alemdar isimli sigaraya bölge halkı ilgi göstermiyor. Ancak, burada çalışan Türk vatandaşları çok ilgi gösteriyorlar." şeklinde konuştu.
Kazim Jawhar adlı toptancı ise "Murad Alemdar sigarası daha yeni .Tezgahlarda yeni yeni yer almaya başlıyor. Ama buna rağmen satışlarımız çok iyi. Sigaranının üzerinde fotoğrafı bulunan aktörün satışa etkisi büyük." ifadesini kullandı.
Gergiz Kawan isimli Erbil'li de, " Bu marka daha çok yeni. Ancak kalite olarak iyi bir sigara olduğunu söyleyemem. Çünkü; firma bu aktörü kullanarak satış yapmayı düşünmüş. Satış aktörden dolayıdır, kaliteden dolayı değildir." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri