Kütüphaneli nargile salonu beğeniliyor

Seviyeli nezih bir ortamlarının olduğunu söyleyen İşletme sahibi Serdar Usman, elma lüleli nargile ile farklı olduklarını söyledi.

Nargile meraklıları için yeni açılan ‘Selçuklu Cafe ve Kültür Evi’ tarafından yeni başlayan elma lüleli nargile uygulaması ilgi çekiyor. Özellikle akşam iş yorgunluğunun ardından arkadaşlarıyla sohbet etmek üzere seviyeli nargile salonlarını tercih edenlerin yeni adresi olan Selçuklu Cafe kütüphanesiyle de takdir topluyor. Seviyeli ve nezih bir işletmelerinin olduğunu söyleyen işletme sahibi Serdar Umsan “Müşterilerimiz arasında iş dünyasından siyaset dünyasına, emeklisine, öğretmen ve öğrencisine kadar herkesin ilgi odağı olduk” dedi. Türk sanat ve halk müziği eşliğinde sedir tarzı oturma düzeniyle bir ev ortamı havası verilen kafede nargilenin yanı sıra sıcak ve soğuk tüm içecek çeşitleri bulunuyor.

Özellikle menengiç kahvesinin lezzetine alışanların devamlı surette gelerek bu kahveyi yudumladıklarına değinen Usman, müşterilerin yeni hizmetine sunulan elmadan lüleli nargile sayesinde tütünde yanma ihtimalini sıfıra indirdiklerini ve içiciye elma lülesi sayesinde daha güzel aromalı nargile içimi sunduklarını söyledi. Diğer taş lüle içerisinde takdim edilen tütünlerin hemen yanması yüzünden müşterilerin sıkıntı çektiği ifade edilerek, yeni uygulamaya koydukları elma lüleli nargilenin tercih edilir hale geldiği vurgulandı.  Nargile severlerin saat 10 ile 24 arasında Selçuklu Kafe hizmetlerinden yararlanabileceklerini söyleyen Usman, yerlerinin Alâeddin’den kız yurduna dönüşte sağ tarafta ki otobüs duraklarının karşısında yer alan eski DGM sokağı girişinde olduğunu söyledi. Diğer nargile salonlarından daha farklı bir misyon ile kütüphanesi de bulunan mekânın her türlü kültürel etkinliğe açık olduğu belirtildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri