Kutlu Doğum Haftası'nda Minik Semazenler İlgi Odağı Oldu

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed’in Kutlu Doğumu Haftası münasebetiyle İskenderun Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi.

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed’in Kutlu Doğumu Haftası münasebetiyle İskenderun Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi.
İskenderun Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Kutlu Doğum etkinliğine Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşeoğlu, Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Haluk Ersoy, öğrenci velileri ve davetliler katıldı. Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan programda kutlu doğum etkinliğinde ilk olarak söz alan Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Haluk Ersoy, "Öğrencilerimiz bu gün burada hazırladıkları programı sizlere sunmaktan onur ve mutluluk duyuyorum." dedi. Kutlu Doğum etkinliğinde ilahi gurubunun yanı sıra minik semazenlerin gösterileri ise huşu ile izlendi. Gösteri sonrası Yunus Emre Ortaokulu tarafından Kutlu Doğum Haftası ile ilgili şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerini İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu takdim etti. Keleşoğlu, ödül töreni sonrası yaptığı konuşmasında, "Söz konusu alemlere rahmet olarak gönderilen Hz.Muhammed olunca, her şey daha güzel oluyor. Asrı saadet döneminde yaşayan Peygamber efendimiz döneminde yaşayan herkes mutluydu. Allah resulu çocukları da büyükleri de çok severdi. Bu vesile ile tüm halkımızın bu kutlu doğum haftasını en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri