Kutlamalar devam ediyor

Konyaspor’un bir yıl aradan sonra yeniden Türksel Süper Lig’e çıkmasının yankıları devam ediyor. Yeşil-beyazlı camiaya Konya bürokrasisi ve iş çevrelerinden kutlama mesajları gelmeye devam ediyor

TÜRFAD’DAN KUTLAMA

Konyaspor’un bir yıl aradan sonra tekrar süper lige çıkması Tüm Konya’yı sevince boğdu. Pazar akşamı Konyalılar sabahlara kadar araçlarla tur atıp, sevinçlerini gösteriye döndürdüler. Konyaspor’un süper lige çıkması nedeniyle Türkiye Futbol Adamları Derneği Genel Merkez yönetim kurulu üyesi ve Konya Şube Başkanı Dursun Seyis de yazılı bir mesaj yayınlayarak Konyaspor’un başarısını kutladı. Seyis yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi. “Geçen sezon Konyaspor averajla hak etmedik biçimde Bank Asya 1. lige düşmüştü. Bu yıl yaşanan bazı olumsuzluk ve şanssızlıklara rağmen Konyaspor yeniden yükselme grubunda yenilmeden süper lige merhaba dedi. Konyaspor’u yeniden süper lige çıkmasında başta yönetim kurulu, teknik kadro ve Konyalı taraftarın desteği elbette çok büyüktür. Tüm camiayı derneğim adına tebrik ediyor, yeni sezonda süper ligde başarılar diliyorum.”
ÇAL: KONYASPOR HAK ETTİĞİ YERE GELMİŞTİR
MHP Selçuklu İlçe Başkanı Cengiz Çal, Konyaspor’un şampiyonluğunu kutladı ve emeği geçenlere teşekkür etti. Çal’ın mesajı şöyle: “Konyaspor’un Altay karşısında aldığı beraberlikle yeniden layık olduğu yere Süper Lig’e dönmüştür. Bu heyecanı,  mutluluğu ve şampiyonluk gururunu tüm Konyalı hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Bursaspor’un süper lig şampiyonu olmasıyla Türkiye Futbol tarihinde yeni bir sayfa açılmış, inancın mücadele ve azim ile birleşmesi sonucu imkansız gibi görünen hedeflerin aslında mümkün olabileceği ispatlanmıştır. Konyaspor’umuzun da aynı inanç ve mücadele ruhuyla hedeflerini belirlemesi ve Süper Lig Şampiyonluğu yolunda yürümesi en büyük temennimizdir. Konyamız bunu başarabilecek güce sahiptir. Konya şehri ve Konyaspor’un büyük taraftarı şampiyonluklara layıktır. Bu vesile ile tüm Konyaspor camiasını, futbolcularımızı ve teknik direktörümüz Ziya Doğan’ı, sayın başkanımız Bahattin Karapınar ve yönetim kurulu üyelerini, Konyaspor’a desteklerini esirgemeyen fedakar yerel basın mensuplarımızı, fedakar ve cefakar Konyaspor sevdalılarını kutluyor ve şampiyonluğun tüm Konyalı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.”
BAHÇELİ’DEN KARAPINAR’A KUTLAMA
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konyaspor’un Bank Asya 1. Lig’de play off mücadelerinin ardından Turkcell Süper Lig’e yükselmesinden dolayı, Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar’a kutlama mesajı gönderdi. MHP Genel Merkezi’nden yapılan yazılı açıklama göre,  Bahçeli’nin mesajı şöyle: “Konyaspor futbol takımımızı Bank Asya 1. Lig’den 2009-2010 sezonunda Turkcell Süper Lig’e yükselmesinden dolayı kutlarım. Uzun ve yorucu bir lig maratonun ardından takımın hedefe ulaşmasında emeği bulunan yönetim kurulunuzu, futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eder, alışık olduğunuz Turkcell Süper Lig’de kalıcı başarılara imza atmanızı dilerim.”
ASKON YÖNETİMİNDEN TEBRİK 
ASKON Konya şube Başkanı Yakup Yıldırım; yükselme grubu maçları sonucunda namağlup olarak, misafir bulundukları Bank Asya Ligi’nden Süper Lige çıkmayı başaran Konyaspor’u kutladı.
Başkan Yıldırım ; “Uzun süren, zorlu bir mücadelenin sonucunda Konyaspor süper lige yükselmeyi başararak haklı bir gurunun sahibi olmuştur. Bu sonuçta futbolcusundan, teknik direktörüne, yönetiminden, taraftarına tüm Konyaspor camiasının payının olduğu açıktır.  Konyaspor’un elde ettiği bu başarı inancın zaferidir. Bir üniversite, sanayi ve tarım kenti olan Konyamız aynı zamanda bir spor kenti olduğunu bu başarısı ile kanıtlamıştır. Konyaspor’un aynı başarıyı Süper Lig’de de  ortaya koyacağına inanıyor, bu başarıda emeği olan herkesi şahsım ve ASKON Konya Şubesi Yöneticileri adına yürekten kutluyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri