Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, Halkı Ücretsiz Fidan Dağıttı

Kütahya’daki Alışveriş Merkezi’nde yapılan törende vatandaşlara fidan dağıtıldı.Yeşili seven, ormanları koruyan, yarınların daha temiz ve güzel bir ortamda yaşamasına katkı sağlamak isteyen vatandaşl...

Kütahya’daki Alışveriş Merkezi’nde yapılan törende vatandaşlara fidan dağıtıldı.

Yeşili seven, ormanları koruyan, yarınların daha temiz ve güzel bir ortamda yaşamasına katkı sağlamak isteyen vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan etkinlikte; 2 bin 500 adet badem, 2 bin 500 adet ceviz, 5 bin adet kestane, 5 bin adet karaçam ve 10 bin adet sedir olmak üzere 25 bin adet fidan dağıtıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşlar tarafından talep olduğu müddetçe Kütahya ve ilçelerinde; vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtılmaya devam ediliyor. Fidan dağıtım etkinliği yeşili ve doğayı korumak için vesile olurken, herkesin elinden geldiğince ağaçlandırma çalışması yapması ve çocuklarına doğa sevgisini aşılamasının önemi üzerinde de duruluyor.

Fidan dağıtımında; çocuğu, tanıdığı ile alışverişe çıkan Kütahya halkı, Kütahya’nın birkaç bölgesinde dağıtımı yapılan fidanlara büyük ilgi gösterdiler. Fidanları alan vatandaşlar; fidan dağıtımının çok güzel ve örnek bir uygulama olduğunu söylediler.

Fidan dağıtım etkinliğine Kütahya Orman İşletme Müdür Yardımcısı Murat Kavalcı, Ağaçlandırma Şefi Mustafa Doğan ve Çöğürler Şefi Hasibe Doğan katılırken, Orman Bölge Müdürlüğü personeli karşılaştıkları izdihamdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. (EFE)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri