Kurtuluş Saadette

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Ali Mücevher, Milli Görüşün tek partisi olan Saadetin amacının yeniden büyük Türkiyeyi kurmak olduğunu söyleyerek, Kurtuluş Saadet Partisinde dedi

Saadet Partisi (SP) Konya Milletvekili Adayı Ali Mücevher, 12 Haziran Seçimi çalışmaları hakkında basın toplantısı yaptı. SP İl Binası’nda düzenlenen basın toplantısında Ali Mücevher, “Partimiz seçim çalışmalar çerçevesinde ilçe, belde, mahalle ve köylerimize ziyaretlerimizi devam ediyor. Şu an 3’üncü kez ziyaretlerimizi yapıyoruz. Ziyaretlerimizde gözlemlediğim, AKP’ye güven çok azalmış durumda. Partimiz sürpriz yaparak yüksek oranda oy alacak. Halkımız Milli Görüş iktidarını ve hizmetini özlemiş. Biz hiçbir zaman tek başımıza iktidara gelmedik. Ama koalisyon hükümetlerinde de biz hizmetimiz yaptık. Halkımız bu hizmetlerimizi özlemiş. İşçiye, memura, emekliye verdiğimiz zammı hiçbir hükümet vermemiştir. AKP 9 yıla yakın iktidarda ancak bizim ülkemize verdiğimiz hizmetin 10’da birini verememiştir” diye konuştu.

Türkiye’nin medyada gösterilenin dışında hiçte iyi bir durumda olmadığını da dile getiren Mücevher, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizin 525 milyar dolar borcu bulunuyor. Ülkemiz 2010 yılında 113 milyar dolar ihracat yapmış ancak 185 milyar dolar ithalat gerçekleştirmiş. Her geçen gün açık veriyoruz. Ülkemiz gelişmiyor. İşsizlik sayıları ortada. Ülkemizde zina suç sayılmaktan çıkarılmış. Domuz eti kasaplarımıza kadar gelmiş. Yüzde 90’nı Müslüman olan bir ülkede bunları yapmak doğru değildir Avrupa Birliği istiyor diye biz kendi öz değerlerimizden vazgeçmemiz bizi felakete sürükleyecektir. Aynı zamanda ülkemizde şiddet ve boşanma sayıları da artmış durumda. Böyle bir duruma karşın Meclisteki parti başkanları birbirleriyle horoz dövüşü gibi kavga ediyorlar. Halk bu kavgadan ve gergin ortamdan olumsuz etkilenmektedir. Ülkemizin kurtuluş yolu Milli Görüş’ün partisi Saadet Partisidir. Biz yeniden büyük Türkiye’yi kuracağız.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri