‘Kurtuluş Konya’dan başlayacak’

Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın divan toplantısına telefonla katılan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, kurtuluşun Konya’dan başlayacağını söyledi
Saadet Partisi Konya İl Kadın  Kolları aylık il divan toplantısı yeni İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Barbaros başkanlığında yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Toplantıya katılan İlahiyatçı-Eğitimci Yazar Sena Alp, “İnsanlar aklını kullanarak hak ile batılı bir birinden ayrıt edebilir, bütün ilimleri inceleyerek hakikatin kendisine varabilir” dedi.
Saadet Partisi Konya İl Kadın Kollarına Başkanlığına seçilen Sümeyye Barbaros da yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar teşkilatın çeşitli kademelerinde görev yaptık. Önce ahlak ve maneviyat ilkesi ile çıktığımızı bu yolda yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya idealine ulaşmak için var gücümüzle çalıştık. Bugünden sonra da il yönetim kurulu üyelerimiz ve  tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte aynı inanç ve azimle var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmasının sonunda da kendisi için gelen tebrikleri kabul etti.
ERBAKAN, TOPLANTIYA TELEFONLA BAĞLANDI
Divan toplantısında heyecanın doruk noktasına ulaştığı an Milli Görüş Lideri ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın telefonla toplantıya katıldığı andı. Sesiyle salonda muhteşem bir coşkuya sebep olan Erbakan, herkesi selamladı. Divan toplantısına katılanların gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü. Erbakan Konya’nın önemine vurgu yaparak kurutuluşun ancak buradan başlayacağını, Konya’nın Selçuklu payitahtı ve Belde-i muhayyere olduğunu dile getirdi. Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerin önemine değinen Erbakan, bu seçimlerde Siyonizm ile Milli Görüşün çarpışacağını kaydetti. Yapılacak olan seçim öncesinde partililere çalışmalarında başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.
MUHARREM DURSUN
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri