Kurtulmuş'a rozet takacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul il Başkanlığı Danışma Meclisi Katılım Toplantıaı töreninde konuşuyor. Konuşmasının ardından AK Parti'ye geçen HAS Partililere rozet takacak

Başbakanın konuşmasından satırbaşları:

Sayın Numan Kurtulmuş'a ve arkadaşlarına yuvanıza hoş geldiniz diyorum. Biz büyük bir çınarın dallarıyız. Bu çınarın kökü anyı toprakta dalları da aynı topraktadır. Aşırılıkları hariç Türkiye'nin merkez siyasetindeki herkesi kucaklarız.

Biz bu milletin mecnunlarıyız. Şuanda Doğu'da bir çok ilde bölücü terör ördütü istemediği halde havaalanı yollar ve daha bir çok hizmet ediyoruz.

Biz etnik milliyetçilik yapmadık. Bir olduk birlikte olduk. Gördüğünüz gibi biz birlikte Türkiyeyiz. Dini milliyetçilik de yapmıyoruz. Herkes dinini yaşayabilir. Ak Parti Türkiye'nin en büyük değişim dönüşümünün lokomatifidir.,

Bu hizmet kervanı daha da güçlenerek devam edecektir.  Bu davanın ruh kökünü tanımayanlar her zamanlar yanılırlar. Ak Parti sürekli ezber bozuyor. Ak Partinin hizmet sevdasını anlamayanları hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz. Milletimiz hayal kırıklığına uğramayacak.

Millet kendi okullarıyla hasret giderdi, kendi istediği okullara göndermenin mutluluğunu yaşadı. Bu millet kendisini böyle bir sıkıntıyla karşı karşıya bırakanlara AK Partiyle karşılık verdi.

Yeni eğitim sistemi Anamuhalfet liderinin söylediği gibi bir gecede hazırlanmadı. Eğitim şurasında ilk adımalrı atıldı.

Bu yıl seçmeli ders uygulamasını başlattık.Başta Kur'an-ı Kerim Ve Hz Peygamberin hayatını öğrenmek için bir tercih yapabilecek. Kürtçe'de seçmeli ders oldu.

Eğitim uyaşının 6 aya çekilmesi muhalefeti rahatsız etti. Daha önce rapor alanların oranı yüzde 3'ken yüzde 4 oldu. Hepsi bu. Çocukların hayata katılmarını erken öğrenmesini istiyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri