Kurtulmuş: "Amaçlarına ulaşamayacaklar"

Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş: "Bu karanlık eller, milletimizin sağduyusu ve canları pahasına mücadele veren güvenlik güçlerimizin azim ve kararlılığı karşısında amaçlarına asla ulaşamayacaklardır"
ANKARA (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Tunceli'deki terörist saldırıyla ilgili, "Bu karanlık eller, milletimizin sağduyusu ve canları pahasına mücadele veren güvenlik güçlerimizin azim ve kararlılığı karşısında amaçlarına asla ulaşamayacaklardır" dedi.
Tunceli'de Jandarma karakoluna yapılan terörist saldırıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımlayan Kurtulmuş, 4 askerin şehit olması, 7 askerin yaralanmasından büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.
Terörist saldırıda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere acil şifalar dileyen Kurtulmuş, şunları kaydetti: "Bu alçak saldırıların hedefinin ülkemizi karıştırmaya, milletimizin birlik ve beraberliği bozmaya, huzur ve güvenliğini ortadan kaldırmaya yönelik olduğu açıktır. Ancak bu karanlık eller, milletimizin sağduyusu ve canları pahasına mücadele veren güvenlik geçlerimizin azim ve kararlılığı karşısında amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Bütün milletimizi yasa boğan bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanması ve arkasındaki karanlık emellerin aydınlatılması en büyük temennimizdir.
Vatanımızın emniyet ve selameti için canlarını vermekten çekinmeyen Türk Silahlı Kuvvetlerimizin fedakar mensuplarına, şehit askerlerimizin ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri