Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yayınlanmayacak

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin Perşembe günü kolaj bölümü ekrana gelecek.

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yayınlanmayacak! Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına kötü haber! Başrolünde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu 4 Nisan Perşembe akşamı, Fenerbahçe-Lazio Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final maçı nedeniyle yeni bölümüyle değil kolaj bölümü ile ekrana gelecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU BU HAFTA YAYINLANMAYACAK

Gündemdeki konuları yeni kanalı ATV'de ekrana getirmeye devam eden Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta ekran serüvenine ara verdi. Dizi, Fenerbahçe-Lazio UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final maçı nedeniyle bu hafta yayınlanmama kararı aldı. Karşısında güzel oyuncu Beren Saat’in İntikam dizisi ve UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final maçı yer alınca; bu rekabetten yara almak istemeyen Kurtlar Vadisi Pusu bir haftalığına kendi köşesine çekildi.

4 Nisan Perşembe akşamı Star TV’de saat 22.05’de ekrana gelecek olan Fenerbahçe-Lazio UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final maçı nedeniyle fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta özel bölümlerinden oluşan kolajla izleyici karşısına çıkacak.

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bölümü ile 11 Nisan Perşembe akşamı ATV’de ekrana gelecek.

187. Bölümde neler yaşanmıştı…

Geçtiğimiz haftalarda dizinin kadrosuna dahil olan oyuncu Yıldırım Memişoğlu dizideki heyecanı iyice artırdı. Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde Adil Bey’in intikamını almak isteyen Polat Alemdar, Poyraz'ın vazgeçemeyeceği 'baba figürü'nün peşine düşmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri