Kurtlar Vadisi Pusu 190. bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 190. Yeni Bölüm Fragmanı İzle... Kurtlar Vadisi Pusu 190. yeni bölüm fragmanı ATV'nin web sitesinden yayınlandı.

189. Bölümde Yaşananlar...

Diziye Poyraz'ın girmesiyle aksiyonun tavan yaptığı Kurtlar Vadisi Pusu 189. bölümüyle ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu.

NAZİFE ANNE SAHNESİ NEFES KESTİ

Önce elif'in gözü bantlı fotoğrafını Polat'a gösteren Poyraz, sonra tüm ailenin fertlerinin canıyla birer birer oyun oynamaya başladı.

Özellikle Nazife Anne'nin raylardaki yaşam mücadelesini, Polat'ın ona ulaşma çabalarını ve kurtarılma sahnesini ekran başındakiler soluksuz izledi.

ÖMER BABA'YI DİRİ DİRİ GÖMDÜ

Nazife Anne'nin ardından Poyraz'ın yeni hedefi Ömer Baba oldu. Bir taraftan Ömer Baba'yı diri diri tabuta koyup mezara gömen Poyraz, bir taraftan da Elif vasıtasıyla Polat'a şantaj yapmaya devam etti.

Polat, Ömer Baba'yı gömülü bulunduğu mezardan çıkarıp hastaneye götürdükten sonra bu kez Elif'i kurtarmak için Poyraz'a teslim oldu.

Seyircinin kafasındaki; Cahit'le Kara sürdükleri iz sonucunda Poyraz'ın yerine ulaşabilecekler mi? Poyraz Polat'a ne yapmayı planlıyor? Söz verdiği gibi Elif'i bırakacak mı? gibi sorular gelecek haftaki bölümde cevap bulacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri