Kurban Taşıyan Kamyon Devrilince Kurbanlıklar Etrafa Savruldu

Kurbanlık dolu kamyon viraja hızlı girince devrildi. Yan yatan ve direğe çarparak duran araçtaki kurbanlıklar etrafa savruldu. Kazayı ucuz atlatan satıcılar kurbanlıkları bariyere bağladı. Sattığı kurbanlıkları sahiplerine dağıtmaya giden...

Kurbanlık dolu kamyon viraja hızlı girince devrildi. Yan yatan ve direğe çarparak duran araçtaki kurbanlıklar etrafa savruldu. Kazayı ucuz atlatan satıcılar kurbanlıkları bariyere bağladı.

Sattığı kurbanlıkları sahiplerine dağıtmaya giden satıcılar Bağcılar’da kaza geçirdi. Tekstilkent’te TEM çıkışında viraja hızlı girdiği belirtilen kamyon yan yattı. Yaklaşık 20 metre sürüklenen kamyon direğe çarparak durdu. Kamyon sürücüsü ve satıcılar kazayı hafif yaralı atlatırken 10 adet büyük baş kurbanlık da etrafa savruldu.

Satıcılar kurbanlık boğaları yol kenarındaki bariyere bağladı. Kurbanları sattıkları vatandaşları arayan kazazede kurban esnafı, müşterilerinden olay yerine gelerek kurbanlarını almalarını istedi.

Kurban alanlardan Özgür Şen de kazayı duyunca olay yerine geldi. Satıcılarla hemşehri olduklarını belirten Şen, “Kurbanımızı almıştık. Bir saat önce aradılar ‘kurbanları getiriyoruz’ diye. Kaza yapmışlar. Viraj çok keskin. Kendilerinde çok fazla bir şey yok Allah’a şükür. Hayvanlarda da bir sıkıntı yok. Aynı köylüyüz. Hemen geldik zaten. Diğer arkadaşlarımız da geldi.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri