Kur’an-ı Kerim Okuyan Kaleme Büyük İlgi

TÜYAP Fuar Merkezi’nde bu yıl 33.sü düzenlenen İluslararası İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’nda sergilenen Kur’an- Kerim ve kitap okuyan kalem, görenlerin büyük ilgisini çekti.8-16 Kasım tarihleri arasında açık kalacak fuarda, dikkatleri...

TÜYAP Fuar Merkezi’nde bu yıl 33.sü düzenlenen İluslararası İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’nda sergilenen Kur’an- Kerim ve kitap okuyan kalem, görenlerin büyük ilgisini çekti.

8-16 Kasım tarihleri arasında açık kalacak fuarda, dikkatleri üzerine çeken ürünlerden biri de Kur’an-ı Kerim ve kitap okuyan kalem oldu. Fuar dolayısıyla fiyatı yaklaşık 180 liradan125 liraya düşürülen kalem, Kur’an-ı Kerim’i hiçbir sıkıntı olmadan okuyabiliyor. Surelere dokundurulan kalem adeta bir hafızı aratmadan sorunsuz bir şekilde Kur'an'ı okuyor.

Kalemin, Kur'an-ı Kerim'le birlikte bin kitap okuma kapasitesine sahip olduğunu söyleyen stant görevlisi, kaleme uyumlu henüz 50 kitap bulunduğunu belirtti. Kalemin, okuma özelliği ile yediden yetmişe herkes tarafından kullanabildiği ifade eden görevli, kalemin gelen müşterilerden büyük ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri