Kura Çekimi İle 47 Erkek, 17 Kadın 38 Okulda İstihdam Edildi

Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Erzurum'un Aziziye ilçesindeki okullarda 60 kişi istihdam edildi.Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bağlı okullarda Toplum Yararına Programlar kapsamında işe alınacak yardımcı hizmetli kadrosu...

Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Erzurum'un Aziziye ilçesindeki okullarda 60 kişi istihdam edildi.

Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bağlı okullarda Toplum Yararına Programlar kapsamında işe alınacak yardımcı hizmetli kadrosu için noter huzurunda eleman alımı yaptı. Kura çekimleri sonucu 47’si erkek, 17’si kadın olmak üzere 60 kişi 38 okulda istihdam edildi. İstihdam edilen işçilerin işbaşı yaptığı belirtildi.

Kaymakam Zafer Öz, Toplum Yararına Programları çerçevesinde hizmetli alımı ile Ilıca, Dadaşkent'teki 38 okulda söz konusu işçilerin yerleştirildiğini dile getirdi. Öz, söz konusu uygulama ile okulların hizmetli ihtiyacının giderilmesinin yanı sıra istihdama katkıda bulunduklarına dikkat çekerek, "Kaloriferli tüm mahalle okullarında ve mevcudu 25’in üzerinde olan okullarımıza Toplum Yaranına Programlar personeli ile hem ilçemizdeki yardımcı hizmetli sıkıntısını gidermiş olduk hem de istihdam anlamında büyük bir katkıya imza attık." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri