Kupa için moral olsun

Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesinde ligde bugün Kayserispor ile karşılaşacak. Kadir Has Stadyumunda oynanacak maç saat 20.00’da başlayacak.

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 31.haftasında bugün deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Kadir Has Stadyumunda oynanacak maç saat 20.00’da başlayacak.  Karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek.

MORAL  ARIYOR

Spor Toto Süper Ligde son galibiyetini 26. Hafta iç sahada oynadığı Bursaspor’a karşı alan  Atiker Konyaspor’da kötü gidişat  Alanyaspor  yenilgisiyle devam etti. Yeşil-beyazlı ekip Süper Lig'de son 4 maçta 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 10 puan kaybetti.

Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesinde ligde bugün Kayserispor ile karşılaşacak.  Yeşil-beyazlı ekip ligdeki kötü gidişini sonlandırmak ve kupa rövanşına moralli çıkmak için bu karşılaşmayı kazanmak istiyor.

SAVUNMA SIKINTILI 

Konyaspor'da Vukovic ve Ali Turan'ın yokluğunda görev yapacak 3 isim bulunuyor. Teknik direktör Aykut Kocaman bu bölgede Selim Ay, Volkan Fındıklı ve Jens Jonsson'dan ikisine şans vermek zorunda.  Yeşil-beyazlı ekipte sol bek Barry Douglas'ın da cezası sebebiyle oynayamayacağı Kayserispor maçında Atiker Konyaspor'un savunmasının solunda  sezon başından buyana eleştirilen Mehmet Uslu forma giyecek.

SERKAN FORMA GİYEBİLECEK

Kasımpaşa ile oynanan lig maçında başparmağı kırılan ve ligde son 3 hafta formasından uzak kalan Serkan Kırıntılı sahalara geri dönüyor. Yeşil-beyazlı ekibin deneyimli kalecisi, bu hafta yapılan antrenmanların tamamında takımla beraber çalıştı. Sakatlığı düzelen Serkan Kırıntılı, teknik direktör Aykut Kocaman'ın şans vermesi halinde Kayserispor ile oynanacak maçta forma giyebilecek.

KARTAL RAKİBE KARŞI ÜSTÜN

Atiker Konyaspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor'a son yıllarda mağlup olmuyor. Kayserispor ile Atiker Konyaspor yarınki maçla beraber Spor Toto Süper Lig'de 20.kez karşı karşıya gelecek. Oynanan 19 maçta Konyaspor 6, Kayserispor'un ise 4 galibiyeti bulunuyor. Rekabette 9 maç ise beraberlikle sona erdi.  İki takımın rekabetinde Konyaspor'un son yıllarda büyük üstünlüğü bulunuyor. Temsilcimiz, sarı kırmızılı ekibe karşı tam 7 yıldır mağlup olmuyor. Kayserispor, Konyaspor'u en son 2010-2011 sezonunda 1-0 mağlup etmişti.

KAYSERİ ÇIKIŞTA

Atiker Konyaspor’un rakibi Kayserispor, son 2 haftada kazanarak büyük bir çıkış yakaladı. Sergen Yalçın’ın istifası sonrası teknik direktörlüğe Mesut Bakkal’ın gelmesiyle toparlanan sarı-kırmızılı ekip, art arda oynadığı 2 maçta 3’er gollü galibiyetler almayı başardı. Kayserispor, Bakkal’ın göreve gelmesinin ardından Alanyaspor’u sahasında 3-0, deplasmanda ise Trabzonspor’u 3-2 mağlup etme başarısı gösterdi. Puanını 33’e çıkaran ve rahat bir nefes alan Kayseri ekibi, Atiker Konyaspor maçından 3 puanla ayrılarak, bitime 3 hafta kala ligde kalma adınabüyük bir avantaj yakalamak istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri