Kupa canavarı Ömer Hacısalihoğlu

3. Bank Asya 1. Lig şampiyonluğunu Konyaspor’da yaşayan takım kaptanı Ömer Hacısalihoğlu, zor ve uzun bir süreçten geçerek hedeflerine ulaştıklarını ve bunun sevincinin tarif edilemez olduğunu belirtirken, görevlerini yerine getirmenin mutluluğunu y

Konyaspor’a, 2009-2010 sezonunun başlamasına az bir süre kala Kasımpaşaspor’dan transfer edilen ve gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan takım kaptanı Ömer Hacısalihoğlu sonu mutlu biten sezonu değerlendirdi.

3. Bank Asya 1.Lig şampiyonluğunu Konyaspor’da yaşadığını belirterek açıklamasına başlayan Hacısalihoğlu, “Sezona iyi başlayıp müthiş bir grafikle zirvede tamamladığımız ilk yarının ardından herkes bizi şampiyon ilan etmişti. Ancak ikinci devrede bir düşüş yaşadık. Toparlanmak istediğimiz anlarda yaşanan şanssızlıklarla birlikte bir türlü kendimize gelemedik. Bir yerde çıkış yakalayacağımızı biliyorduk. Bu süreç Ziya Doğan’ın gelişiyle birlikte oldu. Ardından çıkış yakaladık ve Süper Lig iddiamızı play-off maçlarına taşıdık. Aynı olay geçen sene Kasımpaşa’da iken yine başımıza gelmişti. Lider bitirdiğimiz sezonun ardından peş peşe gelen kötü sonuçlarla büyük bir düşüş yaşayıp son anda play-off’lara kalmış ve oradan Süper Lig’e yükselmiştik. Play-off’tan Süper Lig’e çıkacağımıza takım olarak inandık. Bu yolda en büyük katkı tabiki Ziya hocamızın ve ekibinin oldu. Kaybolan özgüvenimiz yerine geldi. Play-off maçlarında en az şansın bize verilmesi gözlerden uzak olmamız bizim adımıza avantajdı. Her maça Süper Lig’e yaklaşılan önemli bir adım olarak baktık. Sonucunda çok istedik ve amacımıza ulaştık. Bu başarıyı sonuna kadar ve terimizin son damlasına kadar hak ettiğimize inanıyorum. Bu önemli başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Play-off maçlarında en büyük avantajlarının şehrin hedefe inanması ve her kademesiyle kendilerine destek vermesi olduğunu da sözlerine ekleyen kaptan Ömer, “İstanbul’da oynadığımız maçlarda Konya Valimiz Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek, İlçe Belediye Başkanlarımız, İl Emniyet Müdür Yardımcımız Ercan Taştekin, Konya’yı ve Konyaspor’u seven herkes bizim yanımızda oldu. Camia olarak kenetlendik, inandık ve başardık” diye konuştu.
Konyaspor’da kazandığı şampiyonluğun kendisinin üçüncü Bank Asya 1.Lig şampiyonluğu olduğunu belirten Hacısalihoğlu, “Daha önce iki kez Kasımpaşa’da tattığım bu tarif edilmez büyük mutluluğu bir kez de Konyaspor’da yaşadım. Benim toplamda 7.şampiyonluğum oldu. Hepsinin anlamı farklı. Ama Konyaspor’daki şampiyonluğum daha farklıydı. Sezon içerisinde bir çok şanssızlıklar yaşadık. Başaramaz dediler. Ama her türlü olumsuzluğa karşı durarak şampiyonluğa ulaştık” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri