Kumlu Kaymakamı Ali Güner İlçeye Veda Etti

İçişleri Bakanlığı tarafından eylül ayında yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi kapsamında, Kastamonu’nun Azdavay ilçesine tayin edilen Kumlu Kaymakamı Ali Güner, ilçedeki kurum amirleri ile vedalaştı. Kaymakamlık personeli tarafından...

İçişleri Bakanlığı tarafından eylül ayında yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi kapsamında, Kastamonu’nun Azdavay ilçesine tayin edilen Kumlu Kaymakamı Ali Güner, ilçedeki kurum amirleri ile vedalaştı.

Kaymakamlık personeli tarafından düzenlenen veda yemeğine, Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Adıgüzel, Reyhanlı Adliyesi'nde görevli hakim ve savcılar, Hatay Merkez Alay Komutanı Yardımcısı Piyade Albay Ragıp Taygan, 1. Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay Erhan Mumcuoğlu, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar ve Kaymakam Güner’in mesai arkadaşları katıldı.

Kaymakam Güner ve eşi Hakim Gonca Güner tarafından misafirlerin karşılanmasıyla başlayan program, yemek ve sohbetler eşliğinde devam etti. Kaymakam Güner’in ilçeye sunmuş olduğu hizmetler ve katmış olduğu değerlerden bahseden misafirler, Güner’e ilçe adına teşekkür ederken, yeni görev yerinde başarılar dilediler.

İlçeye bağlı Kelli Mahallesi'nde ikamet eden Aşık Mehmet Sakar adlı vatandaşımızın Kaymakam Güner’e hitaben yazdığı veda şiirinin ardından zaman zaman duygulu anların yaşandığı programda, Kumlu’daki görevine yaklaşık 13 ay önce başladığını belirten Güner, “Burada kaldığım süre içerisinde elimden geldiği kadarıyla Kumlu’ya ve Kumlu insanına hizmet etmeye çalıştım. Kumlu kelimesi, benim için içerisinde sayısız güzellik taşıyan ve hayatım boyunca unutamayacağım bir anlam ifade ediyor. Bu yüzden Kumlu’ya ve Kumlu insanına bir nebze de olsa hizmet edebilmişsem ne mutlu bana. Bu duygu ve düşüncelerle, emeği geçen ve bizleri onurlandırmak adına teşrif buyuran siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin.” dedi. Ardından, Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Adıgüzel Kaymakam Güner’e bir plaket takdim etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri