Kululu futbolculara moral yemeği

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Kulu Belediye sporlu futbolculara moral yemeği verdi.

Konya Amatör 1. Küme A. grubunda mücadele eden Kulu Belediyespor futbolcularına Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız tarafından moral yemeği verildi. Kulu’da bir restaurantta verilen yemeğe Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız; Kulu Belediye spor Kulüp Başkanı Gündüz Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve futbolcular katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Gündüz Erdoğan, “Sezon başlayalı bir araya gelemedik, bu günkü bu yemekli toplantıyı hem onun için hem de geçtiğimiz hafta komşu ilçede yapmış olduğumuz maçta olumsuz olayların yaşanmasından dolayı futbolcularımızın morallerinin yerine gelmesi ve bu olumsuz olayda soğuk kanlığını sağlayan futbolcularımıza teşekkür etmek amacıyla düzenledik. Geçtiğimiz hafta yaşamış olduğumuz olumsuz olaylardan dolayı resmi mercilere gerekli müracaatlarımızı yaptık. Herkes kendine yakışanı yapar, maalesef komşu ilçemiz olan Cihanbeyli iki komşu ilçe olan takımların maçında yaşanan olumsuz olaylardan dolayı kendine yakışanı göstermiş oldu” dedi.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ise yaptığı konuşmada, “Tüm futbolcularımızın göstermiş olduğu üstün başarıları ve centilmenlikten dolayı teşekkür ediyorum. Kulu Belediyesi olarak spor için gayretli olan gençlerimize imkan vermek üzere her türlü gayreti göstermekteyiz. Geçen ki komşu ilçe yapılan maçta tatsız olayların yaşanmasından dolayı üzücü olaydan dolayı üzüntülüyüm. Temennimiz bu gibi üzücü olayların tekrar yaşanmamasıdır. Futbolcularımızı ve yönetimi ligdeki başarılı mücadeleden dolayı tebrik ediyor ve devamlı yanlarında olduklarımı ve destekçileri olduğumu bilmelerini istiyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri