Kulu'da kaçak sigara ele geçirildi

Konya’nın Kulu ilçesinde jandarma ve polis ekipleri, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan yolcu otobüsünde yaptığı aramada, Suriye uyruklu bir yolcunun valizinde 253 paket kaçak sigara ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 5 kişi de gözaltına alınd

Konya’nın Kulu ilçesinde jandarma ve polis ekipleri, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan yolcu otobüsünde yaptığı aramada, Suriye uyruklu bir yolcunun valizinde 253 paket kaçak sigara ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 5 kişi de gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye öre, Kulu İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Ankara yolu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yakınlarında yaptıkları uygulama sırasında şehirlerarası taşımacılık yapan bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüsün bagajında arama yapan ekipleri, Suriye uyruklu Hamid H.’nin valizinde 253 paket kaçak sigara ele geçirdi. Yapılan kimlik kontrollerinde de çeşitli suçlarından aramaları bulunan 5 kişi de gözaltına alındı. Şüpheliler gerekli işlemler için İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri