Kulübü iyi günler bekliyor

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, kulübün geleceği konusunda çok önemli bir adım attıklarını ve bu konuda Yüksek Danışma Kurulunun oluşturulmasıyla birlikte yola...

Torku Konyaspor  Başkanı Ahmet Şan, kulübün geleceği konusunda çok önemli bir adım attıklarını ve bu konuda Yüksek Danışma Kurulunun oluşturulmasıyla birlikte yola çıktıklarını belirtirken, şirketleşme konusunda yapılan çalışmaların hayata geçirilmesiyle birlikte kulübün kendi ayakları üzerinde duran sağlam bir yapıya kavuşacağını ve içerisinde bulunduğu sıkıntılı dönemi geride bırakmakla birlikte eski itibarını yeniden kazanacağına inandığını söyledi. Şan, kulübün yarınlara daha sağlam bakması adına Konya'nın tüm kesimleriyle birlikte Torku Konyaspor'un etrafında birleşmesi ve gereken desteğin verilmesi gerekliliğinin altını çizerken, Konya şehrinin sportif anlamda da başarıları hak ettiğini ve birlikteliğin sağlanmasıyla birlikte bunun en kısa sürede yakalanabileceğinin bildirdi.
POLEMİGE GİRMEYİZ
Torku Konyaspor'un geleceğini kurtarma adına gecelerini gündüzlerine katarak çalıştıklarını ve tek düşüncelerinin faaliyete geçirilecek projelerle kulübün borç batağından kurtularak geleceğinin sağlam temellere oturtulması olduğunu ifade eden Şan, "15 Mart Cuma günü yapılan Yüksek Danışma Kurulu toplantısına kulübümüzle ilgili gelişmeleri aktarmak ve istişare etmek üzere davet ettiğimiz basın mensuplarımıza hitaben yaptığım konuşma sırasında pilot takımımız Anadolu Selçuklu Spor ile ilgili bir gazetede yayınlanan köşe yazısında gelişmelerin tamamen yanlış aksettirildiğini belirterek bir cümle sarfetmiştim. Bu cümlenin birlik beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunun ısrarla altını çizdiğimiz bir anda manşetlere taşınması bizleri son derece üzmüştür. Birlik beraberlik konusundaki çağrılarımız göz ardı edilerek yapılan bu tür haberlerin kimseye bir fayda getirmeyeceği aksine zarar vereceği herkesin malumudur. Kulübümüz ve Konya sporu adına farklı önceliklerimizin olduğu dönemlerde bu tür haberlerle polemiklerin içerisine çekilmek istemediğimiz bir durumdur ve böyle durumlarda her zaman yapılanların karşısında olacağımızın bilinmesini isteriz" şeklinde görüş belirtti.


SELVİ:İÇİ BOŞ BİR SİSTEM DEĞİL
İl Genel Meclisi Başkanı ve aynı zamanda Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Ali Selvi geldi. Selvi, 24 Aralık'ta yapılan ilk toplantıda Konyaspor'un sağlam bir yapıya kavuşturulması adına başlattıkları çalışmalarda herkesin görüşlerini dinlediklerini ve sonucunda ortak noktada görüş birliğine vararak şirketleşme konusunda Türkiye'de ve dünyadaki örneklerin incelenerek çalışmaların yapıldığını söyledi. Selvi, "Şirketleşme konusunda daha önce olduğu gibi sadece ismin olduğu ve içinin boş olduğu bir sistem değil, içinin de gerçek anlamda dolu dolu olduğu bir çalışma gerçekleştirme adına yoğun tempoda görüşmelerimiz oldu ve bugün gelinen noktada gerçekten örnek gösterilecek bir projeyi tamamladık. Sadece 2 haftalık bir süreyi kendimize yeni görüş ve düşüncelerin gelmesi adına bekleme süresi olarak seçtik. Bu süre içerisinde ulaşacak son görüşleri de ekleyerek şirketleşme konusundaki çalışmalarımızı tamamlayacağız ve başta Sayın Valimiz olmak üzere bu işin içerisinde yer alan Büyükşehir Belediye Başkanımız, merkez ilçe belediye başkanlarımız, odalarımız, sivil toplum örgütleri ve isteyen herkesle bunları paylaşacağız. Konyaspor örnek bir projeyle şirketleşmesini tamamlayacak ve hayata geçirecek. Bu konuda son derece ümitliyiz ve heyecanlıyız. Konya'nın sportif anlamda da daha iyi alanlarda temsil edilmesi en büyük temennimiz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri