Kulübe sahip çıkılmalı

Konyalı işadamı, Arif Çelik, Konya’da ve deplasmanlarda Konyaspor’un maçlarını kaçırmıyor. Çelik, Konyaspor’un mutlaka düzeleceğini, tek sıkıntının kazanamama olduğunu söyledi
Konyaspor’da bir dönem yöneticilik yapan ve şu anda Antalya’da bulunan Konyalı işadamı, Arif Çelik, Konya’da ve deplasmanlarda Konyaspor’un maçlarını kaçırmıyor. Yeşil-beyazlı ekibi yakından takip ettiğini söyleyen Çelik, Konyaspor’un mutlaka düzeleceğini, tek sıkıntının kazanamama olduğunu bildirdi. Konyaspor’un eski 2. başkanlarından Arif Çelik, Antalyaspor-Konyaspor maçını basın mensupları ile birlikte izledi. Konyaspor’un ikinci yarıda üstün bir futbol oynadığını, ancak bunu skora yansıtamadığını ifade eden Çelik, “Doğruyu söylemek gerekirse Konyaspor, Antalyaspor’u elinden kaçırdı. Konyaspor’un daha etkili olduğu ama şansızlığı nedeniyle gol bulamadığı maçın sonucu bu olmamalıydı. Bilhassa maçın 2. yarısında ezici bir üstünlük sağlayan Konyaspor’un hakkı 3 puandı” dedi.
Maçtan sonra Antalyaspor taraftarlarının Konyasporlu futbolcuları ile otobüsünü taşa tutmalarına anlam veremediğini ifade eden Çelik “Türkiye’de bu olaylara bir son verilmeli. Böyle bir yerde maç oynanması sakıncalı. Emniyet yönünden eksikleri bulunan bir stat da yapılan bu taşkınlığı şiddetle kınıyorum. Galip gelen takım taraftarlarının Konyaspor’u taşa tutmaları çok anlamsız. Hem galip geleceksin, hem de taşlayacaksın, bu ancak akıl eksikliğinden kaynaklanabilir.”
“Konyaspor hiçbir zaman yönetimle baş başa bırakılmamalı, birlik ve beraberlik içiresin de sahiplenilmeli, Konyaspor Konya’nın tek takımıdır, başka bir Konyaspor olmadığına göre herkes bu takıma sahip çıkmalı” diyen Arif Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Anadolu’da yönetici bulmak kolay değil. Şehirler yöneticilerine sahip çıkmalı. Yöneticilik o kadar kolay iş değildir. Toplumun sahibi olduğu bir kulüpte yönetici, işini gücünü bırakır ve kulübün başarısı için uğraşır. Başarırsa, iyi sonuçlar alırsa alkışlanır, el üstünde tutulur. Başarı gelmez, iyi sonuçlar alınmazsa protesto edilir, çalışma şevki kırılır. Bu nedenle yöneticilere böyle zor günlerinde sahiplenilecek ki, Konyaspor iyi yerlere gelsin, kümede kalıcı olabilsin” diye konuştu. Konyaspor’un özellikle ikinci yarıda oynadığı futbolu beğendiğini ve bunu devam ettirmesi halinde ileriki haftalarda puanlar toplayacağını söyleyen Arif Çelik, “Birlik ve beraberlik Konyaspor’u kümede bırakır” diyerek sözlerini noktaladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri