Kültürparkta Yusuf Güney konseri

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 Gün 100 Etkinlik programları kapsamında düzenlenen Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali Yusuf Güney konser ile devam etti

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 Gün 100 Etkinlik programları kapsamında düzenlenen Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali Yusuf Güney konser ile devam etti.  Kültürpark Amfi Tiyatro ve çevresinin saatler öncesinden dolduğu konserde gençlerin çok sevdiği sanatçı birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Konseri izleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yoğun katılım nedeniyle Konyalılara teşekkür ederek sanatçıya çiçek takdim etti. Binlerce kişinin Kültürpark Amfi Tiyatro’da, binlercesinin de Kültürpark’a kurulan dev ekrandan takip ettiği konserde Yusuf Güney, kendi şarkıları dışında Sevdan Olmasa, Evlerinin Önü Boyalı Direk gibi sevilen şarkıları da seslendirdi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kültürpark’ta konseri izleyen vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri