Kulluk istifa etti

Konyasporda Başkan Yardımcısı Hilmi Kulluk ile Futbol Şube Sorumlusu Abbas Kılınç istifa etti. Menajer Mustafa Eraydın ile antrenör Yücel Altınışık ise görevden alındılar
Konyaspor yönetimi çatırdadı. Yeşil-beyazlı kulübün Haziran ayı içerisinde yapılan olağanüstü genel kurulunda yönetime giren iki ağır topu Hilmi Kulluk ve Abbas Kılınç kulüp menfaatlerini göz önüne alarak istifa ettiler. Yeşil-beyazlı kulüpte; menajer Mustafa Eraydın ve yardımcı antrenör Yücel Altınışık ise görevden alındı..

Konyaspor’un geçtiğimiz dönemde Turkcell Süper ligde başarılı olamayarak küme düşmesinin ardından alınan kararla yapılan olağanüstü genel kurulun, başkan adayı ve yönetim sıkıntısı nedeniyle uzatmalar sonucu üç oturumda gerçekleştirilmesiyle göreve gelen Bahattin Karapınar Başkanlığındaki yönetim kurulu, hafta içerisinde yaşanan iç olaylar nedeniyle iki önemli fire verdi.

Kulübü ekonomik yönden yeniden yapılandırma adına başarılı işler yapan Başkan yardımcısı Hilmi Kulluk ile futbolla iç içe olan, alt yapıyla birlikte daha sonra futbol şube sorumluluğu görevini de üstlenen Abbas Kılınç, önceki gün noter kanalıyla istifalarını kulübe gönderdiler. Konuyla ilgili olarak Hilmi Kulluk konuşmak istemezken, Abbas Kılınç ise, kulübün çıkarlarını gözeterek böyle bir karar aldıklarını söyledi. Kılınç, “bizi kimse görevden almadı.. biz kendimiz istifa ettik” diye konuştu.

Bilindiği gibi Konyaspor’un Rize deplasmanı masraflarını istifa eden Başkan yardımcısı Hilmi Kulluk karşılamakta. Öte yandan, yönetimin önceki gün Hilmi Kulluk ile işyerinde bir araya gelerek istifasından vaz geçirmeye çalıştıkları, ancak Kulluk’un kararından dönmediği öğrenildi. Ayrıca, istifaların Rize maçından sonra devam edebileceği ileri sürüldü.

Yeşil-beyazlı kulüpte, sular bu iki ağır top yöneticinin istifasıyla da durulmadı. Yönetim, ayrıca geçtiğimiz ay içerisinde menajerliğe getirilen Mustafa Eraydın ile önce A2, daha sonra da A takımda yardımcı antrenör olarak görev yapan Yücel Altınışık’ı görevden aldı. Bu kişilerin yerine kimlerin göreve getirilecekleri ise merak konusu oldu.

Diğer taraftan, istifalar ve görevden almalarla ilgili Konyaspor kulübünden herhangi bir açıklama yapılmazken, başkan Bahattin Karapınar’ın suskunluğu devam ediyor. Karapınar’ın, istifalarla ilgili yakın çevresine “bu konuyu fazla kaşımayın” dediği öğrenildi.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri