Kule Konaklar'da anahtar teslim töreni yapıldı

Konya'nın en prestijli konut projelerinden olan Kule Konaklarda yaşam yeni yıl ile birlikte başlıyor

Konya'nın en prestijli konut projelerinden olan Kule Konaklarda yaşam yeni yıl ile birlikte başlıyor. Konya'da yenilikçi yaşam projelerine imza atan Seha Yapı'nın 2009'un Nisan ayında yapımına başladığı ve toplam 152 daireden oluşan Kule Konaklar Projesi'nde daireler dün Kule Konaklar Lobi'sinde gerçekleştirilen bir törenle sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Daire teslim törenleri 11 Ocak 2012'de tamamlanacak.

Şehre hakim manzarası ve merkezi konumu ile Konya'nın simge projelerinden biri olan Kule Konaklar'da büyüklükleri 173 metrekare, 199 metrekare ve 266 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Kule Konaklar'da daire fiyatları ise 2+1'lerde 207 bin ile 251 bin TL, 3+1'lerde 278 bin ile 312 bin TL 4+1'lerde ise 331 bin ile 357 bin TL arasında değişiyor.

Kule Konakları anahtar teslim töreninde konuşma yapan ve konaklar hakkında bilgi veren Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, "Projemiz, sakinlerine sağladığı sosyal olanakların yanı sıra, sıradışı mimarisi ve bina içi konforu ile de dikkat çekiyor. Konya'nın en yüksek katlı konut projesi olan Kule Konaklar yapım tekniği, her daire için ayrılan 2 otopark alanı ve her katta yer alan servis koridorları gibi özellikleriyle güvenli ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor" dedi.

Hüdaverdi Dursun, "Seha Yapı olarak her projemizi insanlarımıza yüksek standartlara sahip, güvenli ve konforlu yaşam alanlarını, erişilebilir fiyatlarla sunmak gayesiyle geliştiriyoruz. Bugün bu niteliklere sahip bir projeyi daha teslime etmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Projeyi teslim etmekle görevimizi bitmiş addetmiyoruz. Projemizin yönetim hizmetlerini de sunacak, Kule Konaklar sakinlerinin memnuniyetini sağlamak ve yaşamını kolaylaştırmak adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Seha Yapı ailesi adına daire sahiplerimize Kule Konaklar'da, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum" diye konuştu.

Seha Yapı hakkında da bilgi veren Dursun, "İttifak Holding iştiraklerinden Seha Yapı 1978 yılında kuruldu. Hızlı bir büyüme trendine giren şirket, son beş yılda 6 binin üzerinde konutun yanı sıra, alışveriş merkezleri, altyapı, köprü ve yol projeleri üreterek, Konya'nın yıllık en fazla konut üretme kabiliyeti ve kapasitesine sahip inşaat firması konumuna geldi. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çok sayıda TOKİ projesinin inşaatını gerçekleştiren Seha Yapı konut dışındaki segmentlerde de faaliyet göstermekte. Seha Yapı Konya'da Kulesite AVM ve Kule Plaza, Aksaray ve Ereğli'de Park Site AVM'lerinin de mimarıdır" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri