Küfür kötüdür diyen İnce'den küfürler

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Atatürkçü Düşünce Derneği Altınoluk Şubesi tarafından düzenlenen 'Barış ve Demokrasi' söyleşisinde konuştu.

CHP'nin her söylediği olay olan Grupbaşkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a küfür eden gençlere kızdı. 

Oysa ki "Küfür, siyasette bir hak arama yolu değildir" diye gençlere çıkışan İnce, Gezi Parkı olayları sırasında küfürcü gençlere destek vermişti.

TASVİP ETMİYORUM DEDİ KÜFÜR ETTİ

Gençlere küfür ettikleri için kızan CHP'li İnce, daha bir kaç hafta önce Yalova'da düzenlediği bir basın toplantısında AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan'a küfürler yağdırmıştı.

İşte CHP'li İnce'nin bugün söyledikleriyle çelişen o olaylar...

GEZİ DE BAŞKA KONUŞMUŞTU

İnce dün Altınoluk'ta yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'a küfreden gençleri gördüğünde çok üzüldüğünü dile getirerek, "Ben 50 yaşına gelmiş bir insan olarak, bir öğretmen, milletvekili, evlat, baba olarak utandım, üzüldüm, çok üzüldüm. Bir ülkenin başbakanına bu ülkenin gençleri ne bariz küfürler ediyorlar, felaket. Küfür, siyasette bir hak arama yolu değildir, doğru değildir, tasvip etmiyorum" ifadelerini kullandı.

Gezi Parkı olayları sırasında ise İnce farklı düşünüyordu.

Erdoğan'a küfreden gençlere önce kızdığını sonra ise hak verdiğini söyleyen İnce, geçmişten örnekler vermişti. Bir de üstüne Afrika'ya giden Erdoğan'a "Gidişin olur... İnşallah" diye de arkasından dua etmişti.

"Dolmabahçe'de gençler Başbakana çok ağır galiz küfürler ediyordu. Önce gençlere kızdım sonra şöyle düşündüm, bu insanlar Mesut Yılmaz'a, Tansu Çiller'e, Bülent Ecevit'e, Erbakan'a küfretmedi. Ben hiçbir başbakana sokakta açık açık kimsenin küfrettiğini görmedi. Sen bunları niye küfrettiriyorsun. Yüzde 51 senden nefret ediyor ya!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri