Kudüs konulu çoçuk kitabı yarışması

Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM BİR-SEN) Konya 2 Nolu Şube ve Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi ortak yaptığı basın toplantısı ile ‘Kudüs" konulu çocuk kitabı çağrısı’ yaptı.

Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM BİR-SEN) Konya 2 Nolu Şube ve Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi ortak yaptığı basın toplantısı ile ‘Kudüs" konulu çocuk kitabı çağrısı’ yaptı. Eğitim Bir-Sen ve TYB Konya Şubesi "Bana Kudüs’ü Anlat" konulu çoçuk kitap yarışması düzenleniyor. Sendika binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Konya Şube Başkanı Şenol Metin,  “Batıya bakmaktan şaşı olmuş bir milletin çocuklarına ilk kıblesini hatırlatmayı amaçlayan Bu Proje, Eğitim Bir Sen Şubesi adına Şube Eğitim ve Sosyal İşler Başkanımız Prof. Dr. Güngör Karauğuz ile yazarlar birliği konya şubesi adına şube sekreteri osman bozdemir tarafından yürütecektir. Eserlerin ön eleme sürecinin yönetimi ve seçici kurul üyeleri ile koordinasyonu ise Doç. Dr. Abdullah Harmancı ile Yazar Vural K tarafından sağlanacaktır" dedi.

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şube Başkan Vekili Prof. Dr. Hayri Erten ise  Mehmet Akif İnan’ın kurucusu olduğu Eğitim-Bir-Sen ile  böyle bir projede işbirliği içinde olmayı ve Onun misyonuna birlikte sahip çıkmamızı önemli gördüğünü ifade etti. Projenin Eğitim-Bir-Sen Konya 2 Nolu Şube adına yürütücülüğünü üstlenen Şube Eğitim ve Sosyal İşler Başkanı Prof. Dr. Güngör Karauğuz,  Kudüs davasını doğru anlatabilmek ve çocuk edebiyatındaki Kudüs temasının boşluğunu doldurmak için Eğitim-Bir-Sen ve Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi olarak ‘Bana Kudüs’ü Anlat’ başlıklı Çocuk Kitabı çağrısı yapıyoruz. Katkı verecek herkese şükranlarımı sunuyor, Allaha emanet olunuz" diye konuştu. Çocuk Edebiyatçısı ve Seçici Kurul üyesi Vural Kaya, Kudüs temalı çocuk edebiyatının bütün türleri ile yarışmaya katılabilineceğini, seçici kurulun alanında uzman çocuk edebiyatçılarından oluştuğunu, yarışmanın amatör ve profesyonel tüm yazarlara açık olduğunu söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri