Küçükmeralin rahvanı ipi göğüsledi

Tire Rahvan At Yarışları 33 yıl aradan sonra Maltepe arkasında bulunan yarış pistinde gerçekleştirdi

Tire Rahvan At Yarışları 33 yıl aradan sonra Maltepe arkasında bulunan yarış pistinde gerçekleştirdi. Düzenlenen yarışa Kayseri, Konya, Antalya, Alanya, Muğla, Kayseri, İzmir, Aydın, Kuşadası, Söke, Side ve Bursa 'dan çok sayıda at katıldı. Büyük ilgi gören yarışlar dostluk içinde son buldu.

Düzenlenen yarışta dereceye giren at sahipleri ödüllerini protokolün elinden alırken bu yıl ikincisi düzenlenen resmi organizasyonun tam ve eksiksiz olması at sahiplerini mutlu etti. At sahipleri tüm yarışlara katıldıklarını ancak Tire ilçesinin gerek saha, gerek organizasyon yönünden çok başarılı olduğunu söyleyerek, Türkiye Şampiyonası'nın Tire ilçesine alınabileceğini ifade edip federasyona istekte bulundular. Düzenlenen yarışlarda dereceler ise şöyle oldu: Tozkoparan dalında Birinciliği İsabeyli'den Ender Pelin alırken İkinciliği Menemen'den Cengiz Cenk, üçüncülüğü ise Söke'den Mustafa Gülfidan aldı.

Deste kategorisinde ise Birinciliği Buca'dan Ali Çelik alırken ikinciliği Aydın'dan Ali Bozyiğit Üçüncülüğü Ödemiş'ten Hüseyin Otkıran aldı. Ayak Kategorisinde birinciliği Menemen'den Hasan Dilsizler alırken, İkinciliği Ödemiş'ten Uysal Kasap, Üçüncülüğü Horzum'dan Musa Dayı aldı.

Küçük Orta dalında Ödemiş'ten Hakan Aydın birinci olurken ikinciliği Tire'den Erdoğan Harman, Üçüncülüğü ise Ödemiş'ten Şevki Küçük aldı. Büyük Orta dalında birinciliği Ödemiş'ten Emin Demir alırken İkinciliği yine Ödemiş'ten Metin Palaska, Üçüncülüğü ise yine Ödemiş'ten Emin Demir Aldı.

Taze Beşli dalında birinciliği Menemen'den Ali Dedeoğlu alırken İkinciliği Ödemiş'ten Fatih Saimoğlu aldı. Başaltı Kategorisinde birinciliği Konya'dan Mustafa Küçükmeral alırken, İkinciliği Alanya'dan Ahmet Gökçe, Üçüncülüğü ise Muğla'dan Mustafa Mantaroğlu aldı. Baş kategorisinde ise birinciliği Kayseri'den Aslan Aslandağ alırken İkinciliği Kuşadası'ndan Bülent Küçükbayram, üçüncülüğü Antalya Side'den Erdoğan Yıldız aldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri