KTÜN'de yeni rektör kim olacak?

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörü Prof.Dr. Babür Özçelik'in son görev süresi bugün sona erdi.

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörü Prof.Dr. Babür Özçelik'in son görev süresi bugün sona erdi. KTÜN'de yeni rektör önümüzdeki haftalarda belirlenecek. 4 yıldır Rektörlük görevini yürüten Prof. Dr. Babür Özçelik'in yeniden rektörlük görevini için aday olduğu öğrenildi.

KAMUYONUN YAKINDAN TANIDIĞI İSİMLER ADAY

Prof. Dr. Ferruh Yıldız, Prof. Dr. Ahmet Koçak, Prof. İsmail Sarıtaş, Prof. Dr. Muazzez Karakaya, Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Konya Şubesi eski başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık'ın da rektörlük için adaylık başvurusu yaptığı öğrenildi. Adaylar geçen hafta Ankara'ya giderek, YÖK tarafından düzenlenen mülakata katıldı. Mülakatlarda adaylara projeleri ve vaatleri soruldu. YÖK tarafından belirlenecek 3 isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak. Cumhurbaşkanının yeni rektörü bir kaç ay içerisinde açıklamasına bekleniyor.

REKTÖRLÜK İÇİN BAŞVURAN BAZI İSİMLER

Prof. Dr. Niyazi Bilim, Prof. Dr. Mustafa Servet Kıran, Prof. Dr. Mahmut Kuş, Prof. Dr. Ali Rıza Söğüt, Prof. Dr. Ahmet Koçak, Prof. Dr. Ayhan Göktepe, Prof. Dr. Adem Alpaslan Altun, Prof. Dr. Dağıstan Şimşek, Prof. Dr. Bilgehan Nas,, Prof. Dr. Nihal Büyükçizmeci, Prof. Dr. Hamdi Şükür Kılınç, Prof. Dr. Ahmet Coşkun, Prof. Dr. Cengiz Akgöz ve Prof. Dr. Hasan Hüseyin Doğan gibi isimlerin de Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü için başvurduğu öğrenildi.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (32)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri