Kto Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz’dan Engelliler Haftası Mesajı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Hiçyılmaz mesajında , “Engelli vatandaşlarımızın hatırlanması...

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Hiçyılmaz mesajında , “Engelli vatandaşlarımızın hatırlanması, onların sorunlarının çözümlenmesi ve seslerinin duyurulması açısından bu hafta önem taşımaktadır. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama etkin katılımının sağlanması, ayrımcılığa maruz kalmayan, haklarını kullanabilen kişiler olmalarına imkân verilmesi gereklidir.Önlerine çıkan engellerin ortadan kaldırılması, başkalarına gereksinim duymadan yaşamını sürdüren,üreten ve toplumsal yaşama katkıda bulunan bireyler olmalarının sağlanması devletin temel görevidir. Bunun yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarının da bu konuda üstüne düşen önemli görevler bulunmaktadır" ifadelerine yer verdi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz, mesajını şöyle sürdürdü;

“Unutmamalıyız ki her birey potansiyel bir engelli adayı olabilir. Bu nedenle engelli vatandaşlarımız sadece bu hafta hatırlanmamalı,daima destek olunmalıdır. Engellilere tüm yaşamları boyunca büyük bir sevgiyle sahip çıkılmalıdır. Bu vesile ile engelli vatandaşlarımızın önünde bulunan zorlukların ortadan kaldırılması, toplumsal duyarlılık ve farkındalığın güçlenmesini temenni ediyorum. Tüm engellilerimize aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri