KTO Meclisi’nde görev dağılımı

Konya Ticaret Odasında (KTO), 10 Ocakta yapılan meslek komitesi ve meclis üyeliği seçiminden sonra ilk toplantısını yapan meclis üyeleri, meclis başkanı ve yardımcılarını belirledi.

KTO Başkanı Hüseyin Üzülmez, Meclis Toplantısı'nda üyelere hitaben yaptığı konuşmada, birlik beraberlik içinde Konya'ya hizmete devam edeceklerini söyledi. 
Meclis Başkanlığı görevine yeniden seçilen Dr. Seyit Karaca, KTO Meclisi'nin ciddi sorumluluklar yüklendikleri bir yer olduğunu bildirdi. 
SEÇİMLER
Yapılan ilk toplantıda Meclis Başkanı, yardımcıları ve komisyonlarda görev yapacak üyeleri seçti. KTO Meclisi Başkan Yardımcılığına Ahmet Arıcı ve Celalettin Yılmaz, Meclis Katipliğine ise Abdullah İnce, Banu Bağrıaçık ve Muammer Alparslan Şahin seçildi. 
Selçuk Öztürk, İsmail Hakkı Kolat, Mehmet Ali Çelik, Hasan Ali Ünlü, Arif Dinçer, Halit Karakurt, Nevzat Kaya, Mehmet Nuri Görgülügil, Hacı Ceran, İlker Özkan, Ömer Ünal, Celalettin Tınkır, Zerrin Özel, Metin Sağlam, Selçuk Aydınalp, Ahmet Şanlı, Ramazan Erkuş, Ferit Çiftçi, Kamil Kesler, Ömer Faruk Meydan, Yüksel Koyuncuoğlu, Yusuf Selek, Ahmet Baydar'ın TOBB delegesi olarak seçildikleri bildirildi. 
Disiplin kurulu, Mustafa Hancı, Ertuğrul Uslu, Mehmet Doğanay, Yusuf Derebağ, Celalettin Göçer, Faruk Demet'ten oluştu. 
Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki KTO'nun Yönetim Kurulu ise Mehmet Sertçakar, Bilal İsmail Haydaroğlu, Veli Öncan, Fatih Mehmet Yavuz, Mustafa Altuntaş, Mustafa Zöngür, Mehmet Atiker, Lütfi Can Başaran, Şükrü Doğan, Mustafa Temiz'den oluşuyor.





 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri