KTO Karatay’dan ek yerleştirme desteği

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, ek yerleştirme döneminde de üniversite adaylarına hizmet vermeye devam ediyor.

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından, merkez kampüste oluşturulan Üniversite Tercih ve Tanıtım Merkezinde ücretsiz danışmanlık sunan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, ek yerleştirme döneminde de üniversite adaylarına hizmet vermeye devam ediyor.

KTO Karatay Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri, üniversite tercihleri sonucunda yerleşemeyen adaylara yönelik olarak ek yerleştirme sürecinde merkez kampüste yeniden başladı. 6-11 Eylül 2024 tarihlerini kapsayan ek yerleştirme sürecinde, üniversite adayları hangi bölümlere yerleşebileceklerine dair bilgi alabilecek, akademisyenlerle bölümlerin ders içerikleri, akademik fırsatları, mezuniyet sonrasında kariyer imkânları başta olmak üzere birçok konuda doğrudan görüşebilecek. Ayrıca tanıtım uzmanlarından KTO Karatay Üniversitesi’nin sunduğu burs ve indirim imkânları hakkında da detaylı bilgi alma fırsatı bulacak.

Ücretsiz ek yerleştirme dönemi tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanmak isteyen adaylar, 06-11 Eylül tarihleri arasında KTO Karatay Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Merkezini ziyaret edebilir, üniversitenin sosyal medya hesaplarını takip edebilir, web sitesini inceleyebilir, 0549 551 1251 numaralı Whatsapp hattından ya da 444 1251 numaralı telefondan ulaşabilirler.

HABER MERKEZİ


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri