KTO Karatayda THY semineri

KTO Karatay Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi organizasyonu ile ''Havacılık Sektöründe Bir Başarı Örneği; THY'' semineri düzenlendi

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, üniversitede düzenlenen programın açılış konuşmasında, THY'nın Türkiye'nin gururu olduğunu belirterek, ''Türk Hava Yolları'nın globalleşerek bir dünya markası haline gelmesi hepimizin göğsünü kabartmaktadır. Ülkemizin tanıtımına büyük katkıları olan THY'nin hizmet kalitesi, teknik donanımı ve müşteri memnuniyeti ile uluslararası alanda zirveye ulaşacağına eminim'' dedi. 
Bu tür seminerlerin, öğrencilerin vizyonlarının gelişmesine büyük katkı sağlayacağını ve artarak devam edeceğini ifade eden Babaoğlu, KTO Karatay Üniversitesi öğrencilerinin THY gibi Türkiye'nin önde gelen firmalarında staj imkanının olacağını, hatta mezun olduktan sonra çalışma fırsatı bulabileceklerinin kaydetti. THY Konya Müdürü Ahmet Postallı da KTO Karatay Üniversitesi'nde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve bugünün kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, THY'nin misyonu, gelişen yapısı, bugünkü ve gelecekteki vizyonu ile ilgili bilgiler verdi. Program sonunda Babaoğlu, Postallı'ya teşekkür plaketi verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri