KTO Karatay’da mezuniyet coşkusu

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Cumhuriyetin 100. yılında mezun olan, 11. dönem öğrencilerini düzenlenen törenle uğurladı.

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Cumhuriyetin 100. yılında mezun olan, 11. dönem öğrencilerini düzenlenen törenle uğurladı. Lisans ve ön lisans eğitimlerini başarıyla tamamlayan 1.800 öğrencinin mezun olduğu tören, Karatay Gençlik Merkezinde gerçekleşti. Törene katılan aileler ve akademisyenler; KTO Karataylı mezunların gurur ve heyecanına ortak oldu.

KTO Karatay Üniversitesi’nin 2023 Mezuniyet Töreni ve 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı, Karatay Gençlik Merkezinde gerçekleşti. Törene, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeleri, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, akademisyenler, mezunlar ve aileleri katıldı. Ayrıca KTO Karatay Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun olan 23. ve 24. Dönem Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, diplomasını Rektör Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç’ın elinden almanın heyecanını yaşadı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk ve KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç’ın konuşmalarıyla devam etti.

Mezuniyet töreninin açılışında konuşan Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, öğrencileri tebrik etti. KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rıfat Ortaç, öğrencilerin ve ailelerin heyecanına ortak olduklarını belirtti.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri