KTO ile KSO arasındaki işbirliği artarak devam edecek

KSO (Konya Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde KTO (Konya Ticaret Odası) Başkanlığına seçilen Selçuk Öztürkü

KSO (Konya Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde KTO (Konya Ticaret Odası) Başkanlığı’na seçilen Selçuk Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette KSO Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e yeni görevlerinde başarılar diledi. Selçuk Öztürk’ün daha önce MÜSİAD Konya Şube Başkanlığı görevinde de önemli başarılara imza atan bir isim olduğunu söyleyen Büyükhelvacıgil, iki kurum arasında bugüne kadar olan işbirliğinin bundan sonra da artarak devam edeceğini belirtti. Başkan Büyükhelvacıgil, tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya için de sanayinin son derece önemli olduğunu, bu önemin sanayi ve ticaret odaları ile borsaların önemini ve sorumluluğunu da artırdığını kaydetti.

KSO’nun ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen KTO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk ise, iki odanın bir elmanın yarısı gibi olduğunu söyledi. Konya için birlik ruhu içerisinde çalışacaklarını belirten Selçuk Öztürk, “Bizler bu makamlarda hizmet için varız. Misyonunda Konya’ya ve ülkemize hizmet olan KTO yeni dönemde de şehrin kalkınması için yaptığı çalışmalara devam edecektir. Konya’ya, bu şehrin sanayici ve işadamlarına, esnaflarımıza birlik ruhu içerisinde hizmet edeceğiz” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri