Ksob Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’dan 19 Mayıs Mesajı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.KOSB Başkanı Tahir Nursaçan, "Tarih boyunca tüm devl...

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

KOSB Başkanı Tahir Nursaçan, "Tarih boyunca tüm devletlerin kaderlerini tayin eden önemli dönüm noktaları vardır. 19 Mayıs 1919 tarihi, Samsun’da başlatılan bağımsızlık ve varoluş mücadelesini, bir milletin en zor şartlar altında neleri başarabileceğini ve çıkış yolunu nasıl bulabileceğini, tüm dünyaya Türk halkının asla esaret altına alınamayacağını gösteren en güzel örneklerinden biridir" ifadesinde bulunduğu mesajını şu şeklide sürdürdü:

"Gençlik bir milletin geleceğidir. Milletlerin varlığını devam ettirebilmesi ve kalkınabilmesi; inançlı, milli ve manevi değerlere bağlı, sağlam karakterli, çalışkan, dürüst, ahlaklı, bilgi ve tekniğin gücünün güzel ahlakla yoğrulduğu nesilleri yetiştirmekle mümkündür.

Kurtuluş mücadelemizin en özel ve anlamlı günü dolayısı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, ay yıldızlı bayrağımızın özgürce dalgalandığı toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri