Kritik maça çıkacak

Yarın Akhisarspor'u ağırlayacak Atiker Konyaspor kritik maça çıkacak. İlk 5 haftada 3 puan toplayan Atiker Konyaspor, Akhisar'ı yenerek yeni bir sayfa açmak istiyor

Son 10 yılın en kötü başlangıcını yaparak ligde ilk 5 haftada sadece 1 galibiyet elde ederek 3 puan alan Atiker Konyaspor'da işler yoluna gitmiyor. Ahmet Şan'ın istifasının ardından yönetimsel bazda önemli sıkıntılar yaşayan yeşil-beyazlılarda kötü gidişatın faturası geçtiğimiz günlerde Bülent Akın'a kesildi. Sportif Direktörlük görevini sürdüren Akın görevden alınırken Fatih Tınmaz ise Futbol Şube Sorumluluğu'na getirildi. Akhisarspor maçının ardından UEFA Avrupa Ligi'nde Vitoria'yı ağırlayacak yeşil-beyazlılarda Akhisar maçında alınacak olası bir yenilgi teknik direktör Reşit Akçay'ı koltuğundan edebilir.

GALİBİYET İÇİN GERİ SAYIM YAPIYOR

Süper Lig’in ilk 5 haftasında sadece 3 puan toplayabilen Atiker Konyaspor, uzun yıllardan sonra ilk kez bu kadar kötü bir sezon başlangıcı yaptı. Yeşil-beyazlı ekip, hem Süper Lig hem de TFF 1.Lig’de mücadele ettiği son 10 sezonun en kötü başlangıcına imza attı. Atiker Konyaspor, bu sezondan önce en son 2007-2008 sezonunda Süper Lig’de ilk 5 haftada 3 puan toplayabilmişti. Ligde 5 maçta 3 puan toplayan Atiker Konyaspor'un zorlu maç trafiği sona erdi. Yeşil-beyazlılar Avrupa maçı öncesi Akhisar spor'u yenerek hem yeni bir sayfa açıp hemde Avrupa maçına moralli çıkmak istiyor.

DÜDÜK YANKAYA'DA

Öte yandan Atiker Konyaspor'un yarın saat 14.00'de oynayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçını hakem Özgür Yankaya yönetecek.Yankaya'nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Erdinç Sezertam yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Malok.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri