Kritik bir skorla kazandık

Torku Konyaspor'un 3-2 kazandığı Antalyaspor maçının ligdeki her maç olduğu gibi zor geçtiğini ancak sezonun en iyi futbolunu oynayan takımın hak ettiği bir galibiyet aldığını söyleyen Başkan Ahmet Şan, teknik heyete, oyunculara ve desteklerinden dolayı t

Torku Konyaspor'un 3-2 kazandığı Antalyaspor maçının ligdeki her maç olduğu gibi zor geçtiğini ancak sezonun en iyi futbolunu oynayan takımın hak ettiği bir galibiyet aldığını söyleyen Başkan Ahmet Şan, teknik heyete, oyunculara ve desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür etti. Şan, maç sonu yaptığı açıklamada, "Tabiki ligde her maç zor. İlk yarıda çok net pozisyonlarımız vardı ve bu nedenle maçın kolay geçeceği görünüyordu. Belki tarihi fark atabileceğimiz bir maçtı. Fakat sonunda 3-2 gibi kritik bir skorla kazandık. Futbolda yakaladığınız şansları iyi değerlendirmeniz lazım. Belki Antalyaspor iki defa kalemize geldi ve iki gol yedik. Ama bu tür maçlarda önemli olan 3 puan almaktı. İlk yarı hedefimizi şimdiden aşağı-yukarı tutturmuş sayılırız. Bundan sonra alacağımız bir galibiyet daha bizim devre arası toplayabileceğimiz en yüksek puana ulaşmamızı sağlayacak. Ben taraftarlarımıza 90 dakika boyunca takımlarını destekledikleri için teşekkür ediyorum. Bu birlik-beraberlik devam ettiği sürece inşallah Konyaspor'umuz daha üst sıralarda yerini alacaktır. En azndan şu an itibariyle yerimizi biraz daha sağlamlaştırdık diye düşünebiliriz. Bundan sonra önümüzde zor maçlar var. Kasımpaşa ile başlayacak zorlu serinin ilk maçında puan ya da puanlar alırsak en yüksek puan toplama hedefimizi yakalayacağız. Teknik heyetimize, oyuncularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu galibiyet camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

BAYDAR: ÇIKIŞ SÜRECEK

Konyaspor Kulübü'nün basın sözcüsü Ahmet Baydar, ilerleyen haftalarda toplayacakları puanlarla üst sıralara tırmanmayı hedeflediklerini söyledi. Baydar, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahalarında Antalyaspor'u 3-2 yendikleri için mutlu olduklarını belirtti. Ligin 11. haftasındaki Fenerbahçe maçından sonra çıkışa geçtiklerini aktaran Baydar, şunları kaydetti: "Son 3 haftada 7 puan topladık. Bundan dolayı çok mutluyuz. Galibiyetimizle 7. sıradaki yerimizi garantiledik. İnşallah ilerleyen haftalarda toplayacağımız puanlarla daha da üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz. Bu iyi oyun ve çıkışımızdan dolayı teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Bir teşekkür de 12. oyuncumuz taraftarımıza. Her ne şart olursa olsun yanımızda oluyorlar. İnşallah diğer maçlarda da yanımızda olmaya devam ederler."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri