Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Sorunu Masaya Yatırıldı

Ardahan Üniversitesi’nde eğitim-öğretim gören öğrencilerin Kredi Yurtlar Kurumu'na(KYK) ait yurtlardan daha iyi faydalanabilmeleri için yapılması gereken çalışmalar hakkında Vali Ahmet Deniz Başkanlığı’nda toplantı yapıldı.Valilik...

Ardahan Üniversitesi’nde eğitim-öğretim gören öğrencilerin Kredi Yurtlar Kurumu'na(KYK) ait yurtlardan daha iyi faydalanabilmeleri için yapılması gereken çalışmalar hakkında Vali Ahmet Deniz Başkanlığı’nda toplantı yapıldı.

Valilik makamında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, KYK Ardahan Yurt Müdürü Ali Caner ve Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker katıldı.

Toplantıda, Ardahan Üniversitesi’nde eğitim-öğretim gören öğrencilerin 2014-2015 öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ardahan’a geldikleri, bu öğrencilerin Kredi Yurtlar Kurumu’na ait yurtlardan daha iyi ve daha güvenli bir şekilde faydalanabilmeleri için yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

KYK yurtlarından daha fazla öğrencinin faydalanması gerektiği yönünde fikir birliğine varılan toplantıda ayrıca, öğrencilerin güvenli bir şekilde Ardahan’da eğitim-öğretim görmeleri konusunda yapılacaklar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri