Kredi Kartıyla Traş Dönemi De Başladı

Kredi kartının günümüzde kullanımının artmasıyla beraber Yalova’da bulunan Atakan Atik Men’s Club adlı erkek kuaförü işletmecisi Atakan Atik, kredi kartıyla hizmet vermeye başladı. Müşterilerinin beğenisini kazanan uygulamayla ilgili...

Kredi kartının günümüzde kullanımının artmasıyla beraber Yalova’da bulunan Atakan Atik Men’s Club adlı erkek kuaförü işletmecisi Atakan Atik, kredi kartıyla hizmet vermeye başladı. Müşterilerinin beğenisini kazanan uygulamayla ilgili bilgi veren Atik, kredi kartıyla hizmetin Yalova’da bir ilk olduğunu belirtti.

Kredi kartının günlük yaşamın bir parçası haline gelmesi üzerine artık berberlerde de kartlı işlemler görülmeye başlandı. Yalova’da erkek kuaförü olan Atakan Atik, dükkanına gelen müşterileri için kredi kartıyla ödeme imkanı sundu. Uygulamayla ilgili bilgi veren Atik, "Dükkanımızda yaptığımız dekorasyon değişikliğinin ardından kredi kartıyla ödeme seçeneğini de müşterilerimize sunduk. Kredi kartının çok sık kullanılması bizi bu olaya yöneltti. Kartla yaptığımız işlemlerde komisyon almadan hizmet veriyoruz. Yaptığımız yenilikler müşterilerimizin beğenisini kazandı. Yalova’da ilk kez böyle bir imkan sunuyoruz.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri