Kredi Kartı Dolandırıcısının Kaçmasına İzin Vermedi

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde Kezban Türker’in işlettiği bir benzin istasyonunda çaldığı kredi kartıyla sigara almaya çalışan bir genci Türk benzin istasyonu çalışanı Hüseyin Aksoy yakaladı. Önceki gün her zaman olduğu gibi Düsseldorf’taki...

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde Kezban Türker’in işlettiği bir benzin istasyonunda çaldığı kredi kartıyla sigara almaya çalışan bir genci Türk benzin istasyonu çalışanı Hüseyin Aksoy yakaladı. Önceki gün her zaman olduğu gibi Düsseldorf’taki mesaisine giden Aksoy kasaya bakarken, kendisine çok miktarda sigara almak isteyen bir Alman genci yaklaştı. Gencin verdiği kart sistem tarafından kabul edilmeyince Aksoy şüphelenerek gencin kimliğini görmek istedi.

Aksoy, “Bir ay önceden zaten polis bize bu tür olaylar hakkında bilgi vermiş ve bizi uyarmıştı. Kart okunmayınca yakınlarımda bulunan işletme sahibimiz Kezban hanım beni kaş-göz işaretleriyle uyardı. Genç bana kimliğinin yanında olmadığını söyledi. Bunun üzerine bende yan tarafa geçip polisi aradım. Ardından da gence polisin geleceğini, biraz beklemesini söyledim. Bunun üzerine tedirginleştiğini gördüm” dedi.

Bunun üzerine gencin sigara içme bahanesiyle dışarı çıkmak isteyen ve aniden koşmaya başlayan dolandırıcıyı kovalayan 25 yaşındaki Aksoy, orada bulunan bir tır şoförünün de kendisine destek verdiğini anlattı. Yakınlarda bulunan Zamek çorba firmasındaki vardiyasından çıkan birinin yardımıyla genci yaklaşık bir kilometre ötedeki Castello salonunun önünde yakaladığını anlatan Aksoy, daha sonra gelen polisin genci alıp sorguya çektiğini dile getirdi.

Bu sıralarda benzin istasyonunda iki son model aracın yaklaşıp beklediği, hatta içerisindeki Doğu Avrupa kökenli kişilerin istasyona girip garip ve nezaketsiz tavırlarda bulunduğu öğrenildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri